جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پنکیک رد ولوت خانگی
کیک تابهای یا پنکیک نوعی کیک باریک و نازک است که از ریختن خمیر آشپزی در ماهیتابه تهیه میشود که در ماهیتابه پس از پخت یک طرف کیک آن را بر میگردانند تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بیشتر پینکیکها به عنوان نان آماده محسوب میشود یکی از این کیک یا نان آماده تابهای، پنکیک رد ولوت (به نام انگلیسی: Red
Velvet Pancakes)، کیک قرمز مخملی است که به عنوان صبحانه، وعده غذایی کاملی است. پنیر خامهای نیز برای سرو بر روی آن ریخته میشود که طعم این پنکیک را چندین برابر خواهد کرد. در اینجا دستور پخت این پنکیک را برای شما دوستان ارائه خواهیم داد تا در منزل تهیه و برای صبحانه میل بفرمایید.
نکته: دستور برای 4 نفر و زمان پخت 30 دقیقه است.
پنکیک رد ولوت
مواد لازم جهت تهیه پنیر خامهای
پنیر خامهای نرم شده | 110 گرم |
کره نرم شده | 1/4 پیمانه |
شیر | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 پیمانه |
طرز تهیه پنیر خامهای
- پنیر خامه ای، کره آب شده، شیر و شکر را در ظرفی بریزید و بهم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
مواد لازم جهت تهیه پنکیک رد ولوت خمیر آماده شده 2 فنجان پودر کاکائو تلخ 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری شیر 1 فنجان رنگ خوراکی قرمز 2 قاشق چایخوری تخممرغ 2 عدد پودر قند در صورت تمایل
خمیر آماده شده
خمیر آماده شده | 2 فنجان |
پودر کاکائو تلخ | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 فنجان |
رنگ خوراکی قرمز | 2 قاشق چایخوری |
تخممرغ | 2 عدد |
پودر قند | در صورت تمایل |
آرد به اندازه 1.5 (1 و نیم) فنجان و بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری و نمک را مخلوط کنید.
طرز تهیه پنکیک رد ولوت
- در کاسه خمیر آماده، شکر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.
- تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بشکنید و هم بزنید.
- سپس شیر، 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل، کمی سرکه سفید و رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- ترکیب آردی را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کره آب شده را اضافه کنید و با بقیه مواد خوب ترکیب کنید.
- ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کف آن را کمی چرب کنید.
- سپس با یک قاشق بزرگ یا ملاقه کمی از خمیر بردارید و بصورت یک دایره داخل ماهیتابه بریزید.
- چند دقیقه صبر کنید، زمانیکه سطح پنکیک پر از حباب شد به آرامی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
- به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده کنید، سپس آن ها را در بشقاب بچینید و پنیر خامه ای را روی آن ها بریزید و این پنکیک های خوشمزه و خوشرنگ را بصورت گرم نوش جان کنید.
ارزش غذایی پنکیک رد ولوت
- 597 کالری
- 25.4 گرم چربی
- 79.7 گرم کربوهیدرات
- 13.2 گرم پروتئین
نکات
- شما دوستان عزیز میتوانید برای رنگ قرمز این کیک از لبو استفاده کنید (آن را آبپز کنید و چرخ کنید و به مواد بیفزایید).
پنکیک رد ولوت
گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست