یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
ماسك روغن كنجد
خوردن یك قاشق غذاخوری كنجد موجب تامین ۱۴ درصد از نیاز كلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخنهایشان داشته باشند با مصرف كنجد ناخنهایشان محكمتر شده و ترك و شكنندگی بر روی این عضو كه جزئی از زیبایی انگشتان است دیده نمیشود.
به علاوه مصرف ۲ قاشق غذاخوری آن رساندن ۵ میلیگرم روی را به بدن خصوصا پوست و مو و ناخنها آسان میكند. شاید بدانید كه كمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد آكنه را كمتر میكند و از نازك شدن موها جلوگیری میكند و مانع ریزش موها خصوصا در خانمها میشود و در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی با ویتامین E این اثرات صد چندان شده و میتوان از خواص ضدچروك و سفیدكنندگی (ضدلك) این ویتامین استفاده كرد. حتما میدانید كه كنجد چربی بسیاری دارد اما این چربی از نوع گیاهی و چند باندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است كه در ساختمان پوست به عنوان یك جز اصلی محسوب میشوند و در صورتی كه كمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود پوست كاملا یكنواخت و نرم و لطیف به نظر میرسد و جالب است بدانید كه وجود همین چربیهاست كه اگر با یك منبع پروتئینی دریافت شود (كنجد به همراه چربی پروتئین قابل توجهی دارد) به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشكی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری میكند و موجب راحتی افرادی میشود كه سالهاست از خشكی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ كردن موهای خشكشان میهراسند. امروزه از روغن كنجد خصوصا كنجد سیاه در تهیه انواع فراودههای آرایشی و بهداشتی خصوصا محصولاتی كه برای رفع انواع خشكیها تجویز میشوند استفاده میشود. معمولا در تركیب انواع كرمها و ماسكها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسكی كه با روغن كنجد تهیه میشود و برای تقویت موهای خشك و آسیبپذیر توصیه میشود آشنا میكنیم.
قبل از هر چیز باید بگوییم كه شما میتوانید از این ماسك بسته به موهایتان هفتهای ۱تا۲ بار بعد از شستشوی آنها در حمام استفاده كنید. مواردی كه در تهیه این ماسك استفاده میشوند شامل:
روغن كنجد۲ قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ۱ عدد
شیر۲ قاشق مربا خوری
آرد جوانه گندم۲ قاشق غذا خوری
ابتدا مواد را كاملا مخلوط كرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسك را بر تمام مو خصوصا پوست سر قرار داده و كاملا با دو دست ماساژ دهید. هر قدر ماساژ بیشتر باشد مواد آسانتر نفوذ میكنند. سپس با گذشت ۱۰ دقیقه آنها را با آب ولرم آبكشی نمایید. در ضمن اگر میخواهید مقدار زیادی از كنجد خام را به مدتی بیش از یك سال نگهداری كنید باید آنرا در داخل ظرف شیشهای خشك و دربدار و دور از هر گونه رطوبت و قرار گرفتن در معرض نور خورشید ذخیره نمایید. همیشه به خاطر داشته باشید كه در تكرار هر توصیه و عادتی زیادهروی نكنید حتی اگر این توصیه از سوی متخصصین مهم تلقی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست