پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
سس خامه با مایکروفر
پیاز : ۲ عدد
کره : ۶۰ گرم
ترخون : ۲۵ گرم
نعناع : ۲۵ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲۵ گرم
آب گوشت : ۰.۴ لیتر
خامه : ۱۰۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس بریزید و مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. بعد پیاز خرد شده را داخل آن ریخته و مدت ۳ دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید. سپس آرد را داخل ظرف بریزید و خوب آن را نرم کنید. آب گوشت را بهتدریج اضافه کنید و مرتباً مخلوط را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سبزیهای معطر را نیز داخل آن بریزید و مدت ۱۰ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید (روی قدرت ۵۰%) تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل نیز به ان اضافه کنید، سپس سس را از مایکروفر بیرون آورده از صافی عبور دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید تا کاملاً غلیظ شود. به سس آماده شده، خامه اضافه کنید و برای گوشتهای سفید از آن استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست