چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
زباله های فضایی
با پرتاب هر موشک به فضا مقدار بیشتری زباله در مدار زمین جمع می شود، و این خطر برخورد فضا پیماها به هم را در آینده بیشتر می کند. زباله های فضایی شامل ماهواره های از کار افتاده و اجزاء ماهواره هایی می شود که در فضا متلاشی شده اند.
زباله های مدار نزدیک زمین مجددا به جو زمین بر می گردند. تکه های کوچکتر می سوزند و تکه های بزرگتر بمانند قسمتهای ایستگاه فضایی اسکای لاب در سال ۱۹۷۹ در زمین فرود می آیند. در فاصله های دورتر از زمین، زباله ها برای سالها درمدار باقی می مانند. بسیار معتقدند که ماهواره ها در مدار زمین ساکن می توانند تابیش از یک میلیون سال را در آنجا باقی می مانند.
حدود ۷۰۰۰ جرم آسمان در حال گردش در فضا بوسیله رادارها ردیابی شده اند. از این تعداد تنها کمتر از ۴۰۰ مورد را ماهواره های فعال تشکیل می دهند. تکه های زیادی از زباله ها آنقدر کوچکند که قابل ردیابی نیستند، اما همین تکه ها برای ایجاد خطر به اندازه کافی بزرگ هستند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست