سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

خورش بامیه با بادمجان


خورش بامیه با بادمجان

● مواد لازم:
▪ گوشت: ۴۰۰ گرم
▪ بامیه: ۳۰۰ گرم
▪ بادمجان: ۱۰ عدد
▪ گوجه ‌فرنگی: ۵ عدد
▪ پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
▪ آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک، زردچوبه …

مواد لازم:

گوشت:

۴۰۰ گرم

بامیه:

۳۰۰ گرم

بادمجان:

۱۰ عدد

گوجه ‌فرنگی:

۵ عدد

پیازداغ:

۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی:

یک قاشق غذاخوری

آبغوره:

۲ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل:

به مقدار لازم

طرز تهیه

بامیه ها را تمیز بشویید و ساقه سر بامیه را به حدی ببرید که سر کلاهک باز نشود چون مایه لیزی از آن خارج می شود و باعث بد طعم شدن خورش می شود. بادمجان ها را پوست و سرخ می کنیم. گوشت را خرد می کنیم و با پیاز داغ کمی تفت می دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و با مقداری آب می گذاریم بپزد.

بامیه ها را در تابه می چینیم و گوشت پخته شده به همر اه آب گوشت و یک قاشق رب را در آن می ریزیم و می گذاریم بامیه ها کمی بپزند.

سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و گوجه فرنگی را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان ها می چینیم و می گذاریم خورش جا بیفتد.

در انتهای پخت، آبغوره را به خورش اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش آن را بر می داریم.

نکات:

بامیه‌ هایی که برای خورش انتخاب می کنید بهتر است ریز باشد.

بعضی ها بامیه را هم سرخ می کنند و هم زمان با بادمجان ها در تابه می چینند.

اگر بامیه ها و بادمجان ها را هم زمان با هم در تابه بچینید، بادمجان ها کمی له می شود.