سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آشپزی سالم با "شوید"


آشپزی سالم با "شوید"

تابستان، زمانی که ما به دنبال سبک کردن غذاهایمان هستیم ، یکی از بهترین مواد غذایی یعنی شوید را به یاد ما می‌آورد . طعم آن خنکی و تازگی را القا کرده و می‌تواند غذاها را خوش طعم کند …

تابستان، زمانی که ما به دنبال سبک کردن غذاهایمان هستیم ، یکی از بهترین مواد غذایی یعنی شوید را به یاد ما می‌آورد . طعم آن خنکی و تازگی را القا کرده و می‌تواند غذاها را خوش طعم کند بی‌آنکه کالری اضافه ای به آنها بدهد. من شوید را مخصوصاً به همراه غذاهای دریایی سبک مثل ماهی آزاد ، قزل آلا یا گوش ماهی ، خیلی دوست دارم.

هزاران سال است که شوید هم برای پخت و پز و هم برای خواص داروییش مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حقیقت ، در قدیم شوید را بعد از غذا برای تسکین معده استفاده می‌کرده اند. همچنین شوید به عنوان کنترل کننده باکتریهای بدن و خنثی کننده انواع مختلف سرطان ، شناخته شده است . این یکی دیگر از نمونه های فواید استفاده از گیاهان خوراکی برای سلامت بدن است. یکی از بهترین راه های تسلی دادن معده استفاده مقداری شوید خرد شده ، مخلوط با ماست خالص کم چرب می‌باشد.

من وقتی می‌خواهم در غذایم از شوید استفاده کنم ، سعی می‌کنم تا جایی که ممکن است از نوع تازه تر این سبزی استفاده کنم. بلافاصله قبل از مصرف آن را خرد کرده و در آخر پخت به غذا اضافه می‌کنم تا طعم دلپذیر آن را حفظ کنم . بهترین حالت این است که از پختن شوید خودداری کرده و آن را به سس یا پاستای آماده ای که از روی حرارت برداشته شده است ، اضافه کنید . اضافه کردن آن به سس سرد هم می‌تواند جالب باشد مانند دستور غذایی ما : ماهی آزاد بخار پز شده با سس شوید، مارچوبه و خردل.

این دستور نمونه ای عالی از مصرف شوید برای تزیین ماهی آزاد است که طعمی خنک و جالب به آن داده و برای تابستان بسیار مناسب است.