یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دست شیطان را از پشت بسته اند


دست شیطان را از پشت بسته اند

راستی تا چه وقت می توان باور كرد این مشكلات را دیگران پدید آورده اند و اكنون نیز همانها هستند كه نمی گذارند ارزاق مردم ارزان شود مردم تا چه وقت می توانند با كلی گویی ها سر كنند و فقط با تعبیراتی از قبیل «مافیای قدرت» و «مافیای ثروت» كه «همه مشكلات زیر سر آنهاست» روزگار سپری كنند

روزنامه ارزشگرا و سابقه‌دار «جمهوری اسلامی» در سرمقاله خود با هشدار به برخی از عناصر و گروه‌های سیاسی كه در سایت‌های اینترنتی به تخریب شخصیت‌های انقلاب می‌پردازند، تاکید کرد که این افراد «دست شیطان را از پشت بسته‌اند». این روزنامه همچنین با انتقاد از مسئولان و افرادی که از زاویه حمایت از دولت «منكر وجود گرانی و مشكل مسكن و بیكاری و مفاسد اجتماعی می‌شوند» و یا «به فرافكنی پناه می‌بردند و این واقعیت‌های انكارناپذیر را به این و آن نسبت می‌دهند» پرسید: تا چه وقت می‌توان باور كرد این مشكلات را دیگران پدید آورده‌اند و اكنون نیز همانها هستند كه نمی‌گذارند ارزاق مردم ارزان شود؟ مردم تا چه وقت می‌توانند با كلی‌گویی‌ها سر كنند و فقط با تعبیراتی از قبیل «مافیای قدرت» و «مافیای ثروت» كه «همه مشكلات زیر سر آنهاست» روزگار سپری كنند؟

▪ متن سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی را بخوانید:

عجله‌ای كه جناح‌ها و گروه‌ها و جریان‌ها و احزاب از هم اكنون در تبلیغات انتخاباتی مجلس هشتم نشان می‌دهند، نگران‌كننده است. این شتاب اگر با هدف تشویق و ترغیب مردم برای حضور هر چه بیشتر در پای صندوق‌های رأی بود، جای خوشحالی داشت. متاسفانه‌ نه تنها چنین نیست بلكه بوی تند بازی‌های سیاسی كه از آن به مشام‌ها می‌رسد تأثیر منفی شدیدی بر انتخابات خواهد گذاشت.

از انتخابات كه بگذریم امسال كه «سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی» نامیده شده است، لااقل به حرمت این نامگذاری هم كه باشد جریان‌های سیاسی باید اینگونه شتابان به اردوگاه همدیگر نتازند و تخم تفرقه نكارند.

عده‌ای با تهدید تطمیع توسل به امتیازات ورزشی خرج كردن پول سوءاستفاده از قدرت و جایگاه خود و به هر وسیله دیگری كه برایشان ممكن باشد، تلاش می‌كنند فلان شخص شهردار نشود و فلان شخص بشود تا این مقدمه‌ای باشد برای به دست آوردن چند امتیاز در دو انتخاباتی كه در پیش است. عده‌ای هم برای رسیدن به همین مقصود، به بنزین بیچاره متوسل می‌شوند و ذهن و فكر مردم را چنان با موضوعاتی از قبیل تك‌نرخی و دو‌نرخی و امثال این امور مشغول می‌كنند كه اصل زندگی كردن از یاد مردم می‌رود. افراد و جریان‌هایی هم در این میان با قلم‌ها و زبان‌هایشان چنان به جان این و آن می‌افتند كه گویی قرار است امسال سال ضدیت با اتحاد ملی باشد و ته مانده امكاناتی كه برای كنار همدیگر قرار گرفتن و هماهنگ عمل كردن موجود است نیز به باده داده شود!

وضعیت از این نظر به قدری آشفته است كه بسیاری از مردم هر حركتی را ناخودآگاه به تبلیغات انتخاباتی وصل می‌كنند و زمینه برای پذیرش شایعات دشمن ساخته درهمین زمینه‌ها نیز بسیار فراهم و مساعد است. الحق والانصاف كه بعضی از هموطنان ایرانی در زمینه چگونگی استفاده از امكانات پیشرفته فنی دست شیطان را از پشت بسته‌اند. در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مردم از نوار كاست و ضبط صوت كه امكانات پیشرفته آن روزگار بودند حداكثر استفاده را برای رساندن پیام انقلاب به همدیگر در سراسر كشور به عمل می‌آوردند.

امروز عده‌ای به جای بهره برداری از آن تجربه مفید بااستفاده از سایت‌ها و سایر ابزارهای الكترونیكی جدید كه ابزارهای پیشرفته روزگار ما هستند حداكثر بهره‌برداری را برای تخریب كسانی می‌نمایند كه می‌توان و باید از وجود آنها برای تقویت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و مقابله با دشمن استفاده كرد. این از مصادیق بارز استفاده نادرست از نعمت‌های الهی است كه قطعا به زیان مجموعه‌ای كه باید با اتحاد و انسجام به پیش برود تا اهداف بزرگ اسلام و انقلاب را محقق سازد و ملت ایران را به سعادت و رفاه برساند تمام خواهد شد. درست در همین شرایط كه عده‌ای مشغول بازی‌های سیاسی و سواستفاده از امكانات و هدر دادن فرصت‌ها هستند قشر ضعیف جامعه در گرانی مشكل مسكن سختی معیشت بیكاری و مفاسد اجتماعی پر پر می‌زند ولی فریادش نیز به جایی نمی‌رسد. كسانی هم كه تلاش می‌كنند این فریادها را به گوش مسئولان برسانند به دروغگویی، جوسازی، تبلیغات منفی، تضعیف دولت و بدخواهی متهم می‌شوند. ای كاش مسئولان به همین انگ زدن‌ها بسنده می‌كردند و منكر وجود گرانی و مشكل مسكن و بیكاری و مفاسد اجتماعی نمی‌شدند و یا به فرافكنی پناه نمی‌بردند و این واقعیت‌های انكارناپذیر را به این و آن نسبت نمی‌دادند.

راستی تا چه وقت می‌توان باور كرد این مشكلات را دیگران پدید آورده‌اند و اكنون نیز همانها هستند كه نمی‌گذارند ارزاق مردم ارزان شود مردم تا چه وقت می‌توانند با كلی‌گویی‌ها سر كنند و فقط با تعبیراتی از قبیل «مافیای قدرت» و «مافیای ثروت» كه «همه مشكلات زیر سر آنهاست» روزگار سپری كنند و هرگز با چهره آنها آشنا نشوند و حتی یكبار هم یكی از آنها به مردم معرفی نشود با اینحال آیا می‌توان انتظار داشت مردم این فرافكنی‌ها را تبلیغات انتخاباتی تلقی نكنند و آنچه را كه می‌شنوند باور نمایند.

به نظر می‌رسد عقلای قوم باید برای جلوگیری از این تحركات نامعقول و غیرمنطقی كه زیان‌های زیادی به اساس انقلاب و نظام وارد خواهد كرد‌اندیشه كنند و با اقدامات عملی مانع ادامه این روند زیانبار شوند. شرایط كشور بگونه‌ای حساس است كه امروز به اتحاد و انسجام و تلاش برای حل مشكلات مردم بیش از هر زمان دیگری نیازمندیم. همه باید این شرایط را درك كنند و خود را با مصالح كشور تطبیق دهند.



همچنین مشاهده کنید