شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
پنیر موزارلا
![پنیر موزارلا](/web/imgs/16/22/nsc601.jpeg)
پنیر موزارلا پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه و به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان مصرف می شود. پنیر موزارلا در انواع تازه دودی و نوعی که آب آن را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر البته به مدت چند روز، آن را در آب پنیر نگهداری می کنند. برای تهیه این پنیر باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم، مخلوط کرد، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود.
در پایان یادآور می شویم پنیر دارای مقدار زیادی مواد سفیده ای، چربی، کلسیم و فسفر است. ویتامین A، B و Cنیز دارد. البته پنیری که از شیر پرچرب تهیه شود، ارزش غذایی بیشتری دارد.
در ضمن طرز تهیه آن را هم که می دانید. شیر را کمی گرم می کنیم، بعد پنیر مایه را به آن می زنیم به فاصله چند ساعت مانند ماست می بندد سپس آن را در کیسه می ریزیم تا آبش برود و سفت شود.
groohashpazi.blogfa.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست