پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کلم پلو شیرازی


طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی | کلم پلو شیرازی غذایی است که طعم و عطر سبزیجاتش بسیار بسیار گیراست و شیرازی های عزیز هم روی این غذای خوشمزه شان خیلی تعصب دارند. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه کلم پلو شیرازی را آورده ایم که آنرا با هم می خوانیم.

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی:

برنج = 6 پیمانه یا 1 کیلو

کلم خرد شده =1 کیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم کیلو

پیاز = 2عدد

روغن، نمک، فلفل و آبلیمو =به اندازه کافی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی:

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.

سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد می کنیم

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.

مواد لازم جهت گوشت قلقلی:

گوشت چرخ کرده =300 گرم

آرد نخود چی =4 قاشق غذا خوری

پیاز =1عدد

روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه=به اندازه کافی

طرز تهیه گوشت قلقلی:

پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت گوشت قلقلی در می آوریم و سرخ می کنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.

گوشت قلقلی را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.

نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد می کنیم مقداری نمک به آن می زنیم، بعد سرخ می کنیم.

نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنید.

منبع : ایران ناز