جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
کاهش حضور بیل گیتس در مایکروسافت
بیل گیتس، رئیس شرکت مایکروسافت تصمیم دارد وقت بیشتری را به فعالیتهای موسسه خیریه اش اختصاص دهد.
پنج شنبه گذشته، شرکت مایکروسافت اعلام کرد بیل گیتس - رئیس و یکی از بنیان گذاران این شرکت - ساعات کاری اش را در مایکروسافت تغییر داده و از این پس مانند قبل، در شرکت حضور دائم نخواهد داشت. هدف گیتس از چنین اقدامی، پرداختن بیش از پیش به امور موسسه خیریه اش است.
از این پس، گیتس به عنوان رئیس و مشاور فنی، به صورت نیمه وقت در مایکروسافت حضور به هم می رساند و در عوض بیشتر وقت خود را صرف رسیدگی به امور موسسه ای که به همراه همسرش تاسیس کرده، "موسسه خیریه بیل و ملیندا گیتس" خواهد نمود. فعالیت این موسسه بر تحصیل و سلامت جهانی متمرکز است.
گیتس در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره اظهار داشت :
"از هم اکنون اولویت های مربوط به دو سال آینده زندگی خصوصی ام را تنظیم کرده ام. شخصا معتقدم که ثروت زیاد مسئولیت های سنگین تری را به دنبال دارد، در واقع مسئولیت بازگرداندن مجدد این ثروت - به بهترین نحو ممکن- به جامعه، هدف اصلی من است."
"به نظر من یکی از بهترین شغل های دنیا را دارم و چنین اقدامی به معنای اعلام بازنشستگی از کار در مایکروسافت نیست، بلکه تجدید نظری است در اولویت های زندگی."
متصدی ارشد امور فنی مایکروسافت، ری اوزی (Ray Ozzie) به طراح ارشد نرم افزار تبدیل شده و پهلو به پهلوی گیتس در کلیه مراحل طراحی و تولید حضور خواهد داشت.
در سال ۲۰۰۵، زمانی که مایکروسافت شبکه Groove را که متعلق به اوزی بود خریداری کرد، او را به سمت متصدی ارشد امور فنی منصوب کرد.
در عین حال، مایکروسافت اعلام کرده متصدی اسبق ارشد امور فنی مایکروسافت، کریگ ماندی (Craig Mundie) با عنوان متصدی ارشد استراتژی و تحقیق به کارش ادامه خواهد داد. او که در سال ۱۹۹۲ به مایکروسافت پیوسته در بخش مشاوره عمومی شرکت در کنار برد اسمیت (Brad Smith)، در زمینه سیاست های فنی نیز فعالیت هایی انجام می دهد.
بیل گیتس به همراه پل آلن (Paul Allen) در سال ۱۹۷۵ شرکت مایکروسافت - سازنده سیستم عامل ویندوز- را بنیان گذاری نمود و تا سال ۲۰۰۰ سمت مدیر ارشد اجرایی این شرکت را عهده دار بود، از سال ۲۰۰۰، یعنی هنگامی که گیتس موسسه خیریه اش را تاسیس نمود تا کنون استیو بالمر، عهده دار این مسئولیت است.
گیتس و همسرش به همراه بونو (Bono) خواننده سرشناس گروه راک U۲، که نامش در لیست افراد برگزیده مجله تایم در سال ۲۰۰۵ نیز به چشم می خورد، فعالیت های این موسسه خیریه را آغاز کردند.
بیل گیتس، با سرمایه ای حدود پنجاه بیلیون دلار، به عنوان ثروتمندترین مرد جهان در سال ۲۰۰۶ شناخته شده و بیش از یک بیلیون دلار از سهم مایکروسافت را در اختیار دارد.
لازم به ذکر است، در حال حاضر سهام مایکروسافت ۰.۴ درصد نزول کرده است.
money.cnn.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست