دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
کیک موکا

مواد لازم:
کره:۲۰۰گرم
شکلات تلخ خرد شده: ۲۰۰ گرم
قهوه فوری: یک قاشق غذاخوری حل شده در ۲ قاشق غذاخوری آب داغ
آرد: ۵۰گرم
پودر بادام: ۵۰گرم
تخم مرغ: ۵عدد
شکر (ترجیحاً قهوه ای) ۷۵ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو الک شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره، شکلات و قهوه را به سبک بن ماری ذوب کنید.
آرد را الک و بادام را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سفیده را از زرده جدا کنید. زرده را با شکر هم بزنید تا خامه مانند شود. شکلات ذوب شده را به آرامی به مواد اضافه کنید.
سفیده را با پودر قند هم بزنید تا شکل بگیرد.
مخلوط آرد، سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید. مایه کیک را در قالب ۲۰ سانتی چرب شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.
خلال دندان را وسط کیک فرو ببرید؛ کیک باید کمی چسبناک باشد. پس از خشک شدن و قبل از سرو، کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست