سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
میگوی بلانکو
مواد لازم برای یک لیوان
میگو:
۲۰۰ گرم
ماست چکیده
سس مایونز:
یک قاشق
خیارشور
سیر:
به میزان لازم
جعفری خرد شده
فلفل تند
لیموترش
شوید
هویج، خیار و کرفس خلال شده
روش تهیه:
۱. اول از مواد زمینه شروع میکنیم. خیارشور را رنده میکنیم و میگذاریم آب اضافی آن کشیده شود.
۲.سپس جعفری، شوید، فلفل دلمه خرد شده و سایر مواد را با آن میکس و با ماست و سس مایونز مخلوط میکنیم.
۳. سپس نوبت اضافه شدن میگو به این مواد است.
۴.میگو را ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوشانده و بعد از آنکه آن را در آبکش گذاشتیم ساطوری میکنیم و داخل لیوان میگذاریم. چیز دیگری وجود ندارد، بخورید تا از دهان نیفتاده.
۵.شکل خوردن این پیش غذا با هویج و کرفس تعیین شده است اما از هر صیفی تردی، بسته به ذائقهتان میتوانید استفاده کنید، مثلا خیار یاکدو.
فوت آشپزی:
دقت کنید که میگو بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد کوچکتر میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان