شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نان گردو و خرما


نان گردو و خرما

● مواد لازم:
▪ گردو بوداده و خرد شده: نصف پیمانه
▪ خرمای بدون هسته و خرد شده: یک و یک سوم پیمانه
▪ جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
▪ آب جوش: یک پیمانه
▪ آرد: ۲پیمانه
▪ شکر(ترجیحا قهوه ای): …

مواد لازم:

گردو بوداده و خرد شده:

نصف پیمانه

خرمای بدون هسته و خرد شده:

یک و یک سوم پیمانه

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

آب جوش:

یک پیمانه

آرد:

۲پیمانه

شکر(ترجیحا قهوه ای):

نصف پیمانه

بکینگ پودر:

یک و نیم قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر دارچین:

نصف قاشق مرباخوری

کره سرد:

۱۱۵گرم

تخم مرغ:

یک عدد درشت

وانیل:

کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

قالبی به اندازه ۸۱۳۲۳ سانتی متر را چرب کنید و کنار بگذارید. خرمای خرد شده را با جوش شیرین، یک هشتم قاشق مرباخوری نمک و یک فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه بماند.

آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را با کره مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. سپس گردوها را به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری، تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. مواد آرد و تخم مرغ را به خرما اضافه کنید و هم بزنید.

مواد به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت ۵۰تا۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از کمی خنک شدن، نان را از قالب دربیاورید و روی سینی پنجره دار قرار دهید تا کاملا خنک شود.