چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
نان گردو و خرما
مواد لازم:
گردو بوداده و خرد شده:
نصف پیمانه
خرمای بدون هسته و خرد شده:
یک و یک سوم پیمانه
جوش شیرین:
یک قاشق مرباخوری
آب جوش:
یک پیمانه
آرد:
۲پیمانه
شکر(ترجیحا قهوه ای):
نصف پیمانه
بکینگ پودر:
یک و نیم قاشق مرباخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین:
نصف قاشق مرباخوری
کره سرد:
۱۱۵گرم
تخم مرغ:
یک عدد درشت
وانیل:
کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالبی به اندازه ۸۱۳۲۳ سانتی متر را چرب کنید و کنار بگذارید. خرمای خرد شده را با جوش شیرین، یک هشتم قاشق مرباخوری نمک و یک فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه بماند.
آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را با کره مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. سپس گردوها را به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری، تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. مواد آرد و تخم مرغ را به خرما اضافه کنید و هم بزنید.
مواد به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت ۵۰تا۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از کمی خنک شدن، نان را از قالب دربیاورید و روی سینی پنجره دار قرار دهید تا کاملا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست