یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
ویندوزLonghorn , پیشرفت یا عقبگرد
همچون گذشته یك نسخه جدید از ویندوز، این بار با نام Longhorn در راه است و جالب اینكه علیرغم وجود رقابت جهانی در زمینه كدباز، مایكروسافت باز هم ویژگیهای این سیستم عامل جدید را از همگان به جز شركای سختافزاری و نرمافزاری خود، مخفی نگاه داشته است. تمام آنچه تاكنون به صورت رسمی میدانیم این است كه Longhorn مجهز به یك فایل سیستم پیشرفته، رابط گرافیكی جذابتر و امنیت بیشتر بوده و تا سال دیگر نیز عرضه نخواهد شد .با توجه به زمان باقیمانده، این شركت میتواند زمان زیادی را به شنیدن و اعمال نظرات مشتریان، اختصاص دهد .در ادامه به چند مورد از خواستههای كاربران اشاره می كنیم.
▪ طراحی بهتر :تا به حال طرحهای رابط كاربری ارائه شده از سوی مایكروسافت چندان جالب نبودهاند. به طور كلی، شكل ظاهری ویندوز XP علیرغم تمام بهبودها، شامل آیكنهای بزرگ بیهودهای است كه روی ساختار ناخوشایند قبلی را پوشانده و برخی از جزئیات آن، حتی بدتر نیز شده است مانند ظهور مجدد سگ كارتونی قدیمی در كادر جستوجوی ویندوز كه از برنامه office گرفته شده است. از این رو لازم است تا مایكروسافت با ابداع ویژگیهای جدید، كار طراحی را از ابتدا آغاز كند.
▪ روش نصب: آیا به تازگی یك دستگاه جدید نصب كردهاید؟ در این صورت متوجه شدهاید كه عبارت Plug and Play باید به جمله زیر تغییر كند:
پیش از نصب نرمافزار مخصوص درایور این محصول از رویCD، آن را به كامپیوتر متصل نكنید در غیر این صورت پشیمان خواهید شد! ویژگی Plug and Play با گذشت زمان نه تنها بهبود نیافته بلكه بدتر نیز شده است به طور نمونه نسخه موجود این برنامه در ویندوزXP ، سرعت تازهسازی صفحه نمایش را دچار اشكال میكند. از این رو نوع عملكردPlug and Play، به اصلاحات گستردهای نیاز دارد چرا كه باید با دستگاههای متنوع كاربران سازگار باشد.
▪ استخدام مفسران: در هر نسخه جدیدی كه ارائه میشود، افراد متخصص به سرعت فایلهای كمكی را همراه محصول عرضه میكنند اما در حال حاضر حجم این فایلهای راهنما به حدی زیاد و پیچیده شده كه باعث سردرگمی كاربران میشود. اكنون زمان بهكارگیری افرادی رسیده است كه بتوانند در مورد محصولات پیچیده، به افراد عادی توضیح دهند .
حتی طراحی بسیار عالی نیز نمیتواند موجب شود كه این سیستمعامل پیچیده به افراد راهنما نیاز نداشته و مانند نسخههای قبلی، تنها فایلهای راهنما در آن تعبیه شده باشند.
▪ رفع شكافها: تاكنون طرح خلاقانه پردازش ایمن (Trustworthy Computing) مایكروسافت، به مفهوم پشتیبانی ظاهری و دریافت بیپایان برنامههای ترمیمی بوده است !واقعا منطقی نیست كه چون امنیت و یكپارچگی در ابتدای كار، برای سیستم عامل در نظر گرفته نشده، كاربران مجبور باشند با خرید برنامههای افزودنی مستقل، مانع حملات نفوذگران شوند.
▪ ترمیم اصلاح كنندههای سیستم: این باور وجود دارد كه مایكروسافت، بار اول همه موارد را به درستی انجام نمیدهد. اما چرا این شركت حداقل، ویژگی Windows Update را به طور صحیح پیادهسازی نمیكند در حال حاضر این ویژگی، موجب اشكالات عجیبی میشود و هشدارهای سیستم را به تاخیر میاندازد علاوه بر آن در مورد آنچه در فرآیند نصب اتفاق میافتد، به ندرت توضیح كافی میدهد.
▪ رفع نقایص: برنامه مفید Msconfig كه ابتدا در ویندوز ۹۸ وجود داشت، در ویندوز ۲۰۰۰ حذف شد، اما این برنامه سودمند مجددا در ویندوز XP قرار داده شده است .حال اگر از این برنامه برای حذف برنامه|های ناخواسته Start-up استفاده كنید، مجبورید با هر بار راهاندازی، دو كادر محاورهای را ببندید .تنها روش رهایی از این كادرها، كلیك روی یك دكمه كوچك است كه موجب عدم نمایش این كادرهای محاورهای میشود اما از سوی دیگر، تمام برنامههایی را كه حذف كرده بودید، با تاخیر اجرا خواهد كرد!
به هر حال نقایص متعدد ویندوز، منبع بیپایانی برای وبسایتهای طنز و كتابهای كمدی است از این رو ویندوز Longhorn باید سنتشكنی كند.
منبع : مشهدتیم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست