سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سیبزمینی و ژامبون گوشت و پنیر
مواد لازم برای سی قطعه:
۱۵ عدد سیبزمینی نسبتاً ریز تازه
۱۶۰ گرم پنیر پیتزا
۵ ورق ژامبون گوشت
۱ قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
۲ قاشق غذاخوی آرد سوخاری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را خوب شسته و بپزید. بهطوری که پوست آنها ترک نخورد. ژامبونها را بسیار ریز کرده و در تابه تفت دهید و بگذارید خنک شود. سیبزمینیها را از وسط دو نیم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآورید، بهطوری که فقط پوست و یک لایهٔ نازک از سیبزمینی باقی بماند.
سیبزمینیها را طوری روی سینیفر چرب کرده بچینید که ثابت بمانند. سیبزمینیهای اضافی را با ژامبون و نعنا آرد سوخاری، پنیر و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سیبزمینیهای خالی شده بریزید و با کمی پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سیبزمینیها آب شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
تهران کنکور هواشناسی امتحانات نهایی شورای شهر تهران شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس سیل قوه قضاییه بارش باران
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو سایپا
شهادت رئیس جمهور سینمای ایران سینما تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب کتاب
کنکور ۱۴۰۳ گوگل دانش بنیان دانشگاه تهران تجهیزات پزشکی تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی جنگ غزه ترکیه روسیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه آمریکا فلسطین چین حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی منچسترسیتی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل تبلیغات سامسونگ ناسا موبایل آیفون فناوری
سرطان سزارین رژیم غذایی آلزایمر طول عمر کاهش وزن شادی فشار خون مغز انسان افسردگی