یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
سیبزمینی و ژامبون گوشت و پنیر
مواد لازم برای سی قطعه:
۱۵ عدد سیبزمینی نسبتاً ریز تازه
۱۶۰ گرم پنیر پیتزا
۵ ورق ژامبون گوشت
۱ قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
۲ قاشق غذاخوی آرد سوخاری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را خوب شسته و بپزید. بهطوری که پوست آنها ترک نخورد. ژامبونها را بسیار ریز کرده و در تابه تفت دهید و بگذارید خنک شود. سیبزمینیها را از وسط دو نیم کرده و داخل آنها را با قاشقک گرد درآورید، بهطوری که فقط پوست و یک لایهٔ نازک از سیبزمینی باقی بماند.
سیبزمینیها را طوری روی سینیفر چرب کرده بچینید که ثابت بمانند. سیبزمینیهای اضافی را با ژامبون و نعنا آرد سوخاری، پنیر و نمک مخلوط کرده و آنها را داخل سیبزمینیهای خالی شده بریزید و با کمی پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر روی سیبزمینیها آب شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست