سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
شکلات داغ خوب یا بد
شکلات داغ سال هاست که برای درمان بیماری ها به کار برده می شود. در قرن ۱۷ در کشور فرانسه از شکلات داغ برای رفع بدخلقی استفاده می شد.
به نقل از سایت «هلث مد» از خواص کاکائو زیاد شنیده ایم اما آیا شکلات داغ نیز همین خاصیت را دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است. در واقع آنتی اکسیدان موجود در آن از بروز سرطان و بیماری قلبی پیشگیری می کند.برخی محققان می گویند تراکم آنتی اکسیدان در کاکائو ۲ تا۳ برابر چای سبز و ۴تا۵ برابر چای سیاه است و با داغ شدن کاکائو، آنتی اکسیدان بیشتری رها می شود.
هر یک فنجان کاکائوی داغ حاوی ۶۱۰ میلی گرم ترکیب فنولیک به نام اسیدگالیک و ۵۶۰ میلی گرم فلاوانوئید به نام «اپیکاتیکین» است. اسید گالیک نوعی آنتی اکسیدان است و در رفع خون ریزی داخلی موثر است.
نسبت به شکلات، کاکائو حاوی چربی کمتری است.
فلاوانوئید موجود در آن، به بدن در تولید نوعی ماده شیمیایی که جریان خون را بهبود می بخشد و فشار خون را می دهد، کمک می کند.
فلاوانوئید موجود در کاکائوی داغ، جریان خون و اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می دهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی ناسا اینستاگرام خودرو برقی اپل تسلا تبلیغات فناوری ماه همراه اول آیفون گوگل
داروخانه دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان بارداری هندوانه