چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
شکلات داغ خوب یا بد
شکلات داغ سال هاست که برای درمان بیماری ها به کار برده می شود. در قرن ۱۷ در کشور فرانسه از شکلات داغ برای رفع بدخلقی استفاده می شد.
به نقل از سایت «هلث مد» از خواص کاکائو زیاد شنیده ایم اما آیا شکلات داغ نیز همین خاصیت را دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است. در واقع آنتی اکسیدان موجود در آن از بروز سرطان و بیماری قلبی پیشگیری می کند.برخی محققان می گویند تراکم آنتی اکسیدان در کاکائو ۲ تا۳ برابر چای سبز و ۴تا۵ برابر چای سیاه است و با داغ شدن کاکائو، آنتی اکسیدان بیشتری رها می شود.
هر یک فنجان کاکائوی داغ حاوی ۶۱۰ میلی گرم ترکیب فنولیک به نام اسیدگالیک و ۵۶۰ میلی گرم فلاوانوئید به نام «اپیکاتیکین» است. اسید گالیک نوعی آنتی اکسیدان است و در رفع خون ریزی داخلی موثر است.
نسبت به شکلات، کاکائو حاوی چربی کمتری است.
فلاوانوئید موجود در آن، به بدن در تولید نوعی ماده شیمیایی که جریان خون را بهبود می بخشد و فشار خون را می دهد، کمک می کند.
فلاوانوئید موجود در کاکائوی داغ، جریان خون و اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست