یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کوفته سوجوک


کوفته سوجوک

▪ زمان پخت: ۱ ساعت
● مواد لازم
▪ سوسیس: ۱۰۰ گرم
▪ تخم مرغ کامل: ۱ عدد
▪ پیاز : ۱ عدد متوسط
▪ سیب زمینی: ۳ عدد
▪ گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
▪ فلفل سبز قلمی: ۱ عدد
▪ نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم …

زمان پخت:

۱ ساعت

مواد لازم

سوسیس:

۱۰۰ گرم

تخم مرغ کامل:

۱ عدد

پیاز :

۱ عدد متوسط

سیب زمینی:

۳ عدد

گوشت چرخ کرده:

۱۰۰ گرم

فلفل سبز قلمی:

۱ عدد

نمک و فلفل قرمز:

به میزان لازم

ادویه کاری:

به میزان لازم

روغن مایع :

به میزان لازم

روغن زیتون:

به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

گوجه فرنگی:

۲ عدد

سس قرمز :

۲ قاشق سوپخوری

سیر :

۲ حبه

نمک :

به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی‌ها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینی‌ها را در فری با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.

در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلوله‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سس

گوجه فرنگی‌ها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفته‌های سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید۱۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینی‌ها برشته سرو کنید.