یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
یک دشمن خطرناک در آشپزخانه مان را بشناسیم
حتی یک اسفنج ناچیز در آشپزخانه شما می تواند یک عامل مهم در انتقال میکروب ها و آلودگی به بدن شما باشد.
بله ، همین اسفنج نرم که ظاهری معصومانه دارد؛همین ظاهر معصوم در بسیاری از موارد به دشمن خونی بدن شما تبدیل می شود. به همین دلیل شما باید و باید حتما بعد از سه یا چهار روز استفاده از اسفنج ، آن را دور بیندازید و یک اسفنج تمیز و نو دیگر استفاده کنید.
اما اگر نتوانستید این کار را بکنید و برایتان به صرفه نبود ، نیک صالحی دو راه موثر برای تمیز و ضد عفونی کردن اسفنج های آشپزخانه به شما پیشنهاد می کند:
اسفنج را در یک کاسه بگذارید؛آن را در یک فنجان آب داغ بخیسانید ، ۱/۲ فنجان سرکه سفید و۳ قاشق غذاخوری نمک روی آن بریزید. روز بعد ، آن را از محلول ذکر شده در بیاورید و چند بار اسفنج را خوب با آب داغ بشویید و سپس با کمی مایع ظرفشویی کار تمیز کردن آن را به اتمام برسانید.
اسفنج را خیس کرده و برای دو دقیقه در مایکروویو با حرارت بالا بگذارید. پس از دو دقیقه اسفنج شما کاملا ضدعفونی شده است ؛ به همین راحتی!
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی بنگلادش دولت انتخابات گامبیا حجاب مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم مجلس افغانستان
تهران سیل شهرداری تهران هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران یسنا فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر سامانه بارشی
سلامت یارانه هوش مصنوعی خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی
تلویزیون دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
اینترنت
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه امیرعبداللهیان اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب