چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پاستا با کدو حلوایی


پاستا با کدو حلوایی

پاستا را طبق دستور درج شده روی بسته بپزید.

مواد لازم:

پاستا: ۱۶۸ گرم

کره: دو قاشق غذاخوری

سیر له شده: ۲ـ۱حبه

شیر یا خامه: یک پیمانه

پوره کدو حلوایی: نصف پیمانه

پنیر گوسفندی: ۱۱۲ گرم

پنیر پارمیزان رنده شده: یک چهارم پیمانه

ریحان خرد شده : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پاستا را طبق دستور درج شده روی بسته بپزید.

دو قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه داغ کنید سیر را تفت دهید، خامه، پوره کدو حلوایی، پنیر گوسفندی و پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید تا بپزد و کاملا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید وآن را با مواد مخلوط و با پنیر و ریحان تزیین کنید.