چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

ماکارونی پنیر


ماکارونی پنیر

● مواد لازم
▪ یک لیتر آب
▪ یک قاشق چای‌خوری نمک
▪ دو فنجان ماکارونی شکل‌دار نپخته
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ دو فنجان پنیر چدار
▪ یک قاشق چای‌خوری آرد ذرت
▪ یک چهارم فنجان شیر
▪ …

مواد لازم

یک لیتر آب

یک قاشق چای‌خوری نمک

دو فنجان ماکارونی شکل‌دار نپخته

دو قاشق غذاخوری کره

دو فنجان پنیر چدار

یک قاشق چای‌خوری آرد ذرت

یک چهارم فنجان شیر

نصف قاشق چای‌خوری آب لیموترش

یک چهارم فنجان گوشت خرد شده

کمی فلفل

طرز تهیه

در یک کاسه کوچک آرد ذرت را با پنیر به خوبی هم بزنید.

آب را در قابلمه‌ای ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از چند دقیقه زمانی که آب جوش آمد ماکارونی را به آن اضافه کنید.

مخلوط آرد و پنیر را همراه با شیر، آب لیمو و گوشت پخته خرد شده به آن بیفزایید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید.

سوسن مستوفی