دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

بیسکویت خامه‌ای


بیسکویت خامه‌ای

● مواد لازم:
▪ آرد: یک پیمانه
▪ بکینگ پودر: یک و نیم قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ خامه غلیظ: نصف پیمانه

● طرز تهیه:
در کاسه ای آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
خامه …

مواد لازم:

آرد:

یک پیمانه

بکینگ پودر:

یک و نیم قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

خامه غلیظ:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

در کاسه ای آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

خامه را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد ورز دهید.

خمیر را باز کنید و به شکل گرد برش بزنید.

خمیرهای برش زده را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا این که کمی طلایی شود.

ارزش غذایی هر بیسکویت:

کالری:

۱۷۳

چربی:

۹ گرم

کلسترول:

۳۳ میلی گرم

پروتئین: ۳ گرم

سدیم:

۲۴۸ میلی گرم

کربوهیدرات: ۲۰ گرم

فیبر:

یک گرم