دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
بیسکویت خامهای
![بیسکویت خامهای](/web/imgs/16/11/oqyts1.jpeg)
مواد لازم:
آرد:
یک پیمانه
بکینگ پودر:
یک و نیم قاشق مرباخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه غلیظ:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
در کاسه ای آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
خامه را اضافه کنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد ورز دهید.
خمیر را باز کنید و به شکل گرد برش بزنید.
خمیرهای برش زده را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا این که کمی طلایی شود.
ارزش غذایی هر بیسکویت:
کالری:
۱۷۳
چربی:
۹ گرم
کلسترول:
۳۳ میلی گرم
پروتئین: ۳ گرم
سدیم:
۲۴۸ میلی گرم
کربوهیدرات: ۲۰ گرم
فیبر:
یک گرم
مسعود پزشکیان پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ریاست جمهوری
آلودگی هوا سازمان هواشناسی آتش سوزی تهران کنکور شهرداری تهران قتل سلامت آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه پلیس راهور
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو بورس واردات خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا کربلا تلویزیون کتاب سینمای ایران رسانه ملی سریال رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی ماهی باتری ربات
رژیم صهیونیستی فرانسه جنگ غزه فلسطین غزه روسیه آمریکا اسرائیل انگلیس جو بایدن چین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
ناسا سامسونگ هوش مصنوعی
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی ویتامین تب دانگ کاهش وزن فشار خون آلزایمر پوکی استخوان کودک