جمعه, ۱۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 7 March, 2025
مجله ویستا

شیرینی عسلی


شیرینی عسلی

● مواد لازم:
▪ آرد: ۳۰۰ گرم؛
▪ پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری؛
▪ پوست رنده شدۀ لیمو: نصف قاشق چایخوری؛
▪ روغن زیتون بدون بو: ۸۰ میلی لیتر؛
▪ آب انگور: ۱۶۰ میلی لیتر؛
▪ روغن مایع برای …

مواد لازم:

آرد:

۳۰۰ گرم؛

پودر دارچین:

نصف قاشق چایخوری؛

پوست رنده شدۀ لیمو:

نصف قاشق چایخوری؛

روغن زیتون بدون بو:

۸۰ میلی لیتر؛

آب انگور:

۱۶۰ میلی لیتر؛

روغن مایع برای سرخ کردن:

به میزان لازم؛

عسل:

۱۲۵ میلی لیتر؛

آب:

۸۰ میلی لیتر؛

میخک:

نصف قاشق چایخوری؛

چوب دارچین:

۱ عدد؛

پودر قند:

به میزان لازم (در صورت تمایل).

طرز تهیه:

آرد را در ظرفی بریزید و پودر دارچین را به آن اضافه کنید.

پوست رنده شدۀ لیمو، روغن زیتون و آب انگور را به آرد بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و ۳۰ دقیقه در یک کیسۀ نایلونی، داخل یخچال استراحت دهید.

سپس خمیر را از یخچال در آورید و به ضخامت چند میلیمتر باز کنید. خمیر را با قالب چهارگوش ۳ سانتیمتری برش دهید و در روغن فراوان سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، روغن اضافۀ آن را با حولۀ کاغذی بگیرید.

عسل را با آب، میخک و چوب دارچین مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا ۲ دقیقه بجوشد. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

بعد از ۵ دقیقه تک تک شیرینی ها را داخل آن بیندازید و سپس در صافی قرار دهید. بعد شیرینی ها را در ظرف بچینید و در صورت تمایل روی آن پودر قند بپاشید.

نکته:

شما می توانید به جای استفاده از آب انگور سیاه از نوع روشن آن استفاده کنید در این صورت شیرینی رنگ روشنتری پیدا خواهد کرد.