چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی گوجه فرنگی


پیراشکی گوجه فرنگی

● مواد لازم
▪ کره: ۱۳۵ گرم
▪ تخم مرغ: دو عدد
▪ آرد: سه پیمانه
▪ گوجه فرنگی پوره شده: نصف پیمانه
▪ بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
● مواد لازم داخل پیراشکی
▪ گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد
▪ …

مواد لازم

کره:

۱۳۵ گرم

تخم مرغ:

دو عدد

آرد:

سه پیمانه

گوجه فرنگی پوره شده:

نصف پیمانه

بیکینگ پودر:

دو قاشق چایخوری

مواد لازم داخل پیراشکی

گوجه فرنگی خرد شده:

دو عدد

قارچ:

۲۰۰ گرم

کلم سفید:

۱۰۰ گرم

جعفری:

پنج قاشق غذاخوری

پیاز:

یک عدد

سس گوجه فرنگی:

دو قاشق سوپخوری

نمک، فلفل، آویشن:

به مقدار لازم

طرز تهیه

کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگ پودر را افزوده کمی ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.گوجه فرنگی، کلم سفید و جعفری، سس گوجه فرنگی را به آنها افزوده ادویه ها را هم اضافه کنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کرده و خمیر را به شکل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید.