دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

پیشگیری از سرطان با انار


پیشگیری از سرطان با انار

مصرف میوه‌هایی مانند انار که حاوی مواد فتوشیمیایی آنتی آروماتاز است، احتمال ابتلا به سرطان سینه وابسته به هورمون را کاهش می‌دهد.
مواد فتوشیمیایی تولید استروژن را که از ازدیاد …

مصرف میوه‌هایی مانند انار که حاوی مواد فتوشیمیایی آنتی آروماتاز است، احتمال ابتلا به سرطان سینه وابسته به هورمون را کاهش می‌دهد.

مواد فتوشیمیایی تولید استروژن را که از ازدیاد سلول‌های سرطان سینه جلوگیری می‌کند محدود کرده و همچنین مانع از رشد تومورهای پاسخگو به استروژن می‌شود. تحقیقات قبلی نشان داده است آب انار غنی از آنتی‌اکسیدان‌های فعال است. الاجیک اسید موجود در انار، فعالیت آنزیم آروماتاز را که آندروژن را به استروژن تبدیل می‌کند، کاهش داده و محدود می‌کند و از آنجایی که آروماتاز نقش کلیدی در بروز سرطان سینه دارد، رشد سرطان سینه نیز محدود می‌شود. علاوه بر این نوعی ماده تولید شده از الاجیک اسید و ترکیبات وجود دارد که بطور چشمگیری مانع از رشد سلول‌ها می‌شود.

اگرچه قبلاً توانایی میوه‌هایی مانند انگور در محدود کردن آروماتاز به اثبات رسیده بود اما مواد فتوشیمیایی موجود در انار و انگور کاملاً متفاوتند.

باوجود این تحقیقات، محققان بر ضرورت انجام تحقیقات بیشتر در رابطه با اثر آب انار بر سطح استروژن، علائم یائسگی، چگالی سینه، پیشگیری از سرطان و ... تأکید دارند.