چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
مربای هویج
مواد لازم برای هشت تا ۱۰ نفر:
ـ هویج: یک کیلو
ـ شکر: یک کیلو
ـ هل: نیم مثقال
ـ گلاب: ۵۰ گرم
ـ خلال پسته: ۷۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پوست هویجها را بکنید و خلال را رنده کنید و در آب سرد بریزید، کمی آب را بگذارید تا بجوشد، سپس هویجها را از آب سرد بیرون بیاورید و در آبجوش بریزید، حال شکر را جداگانه بجوشانید، وقتی که هویج پخت، شکر قوام آمده رقیق را به آن اضافه کنید، هل را کوبیده در مقدار کمی گلاب (در صورت تمایل) بریزید، تهنشین که شد گلاب روی آن را داخل مربا ریخته و از روی حرارت بردارید و مغز پسته خرد شده را به آن اضافه کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد حسین امیرعبداللهیان
کنکور مترو مترو تهران تهران امتحانات نهایی شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
خودرو راه آهن ارز قیمت دلار قیمت خودرو بورس یارانه قیمت طلا بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا
تلویزیون سینمای ایران سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر کاهش وزن آلزایمر مغز انسان سلامت روان افسردگی