چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پف فیل توپکی


پف فیل توپکی

▪ یک چهارم پیمانه دانه (ذرت) پف فیل
▪ نصف قاشق چای خوری نمک (به دلخواه)
▪ یک پیمانه عسل
▪ ۵/۱ قاشق چای خوری کره
▪ نصف پیمانه شکلات
▪ نصف پیمانه گردوی خرد شده
● طرز تهیه:
▪ روغن کمی را …

یک چهارم پیمانه دانه (ذرت) پف فیل

نصف قاشق چای خوری نمک (به دلخواه)

یک پیمانه عسل

۵/۱ قاشق چای خوری کره

نصف پیمانه شکلات

نصف پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه:

روغن کمی را در ظرف ریخته، دانه های ذرت را اضافه کنید و در ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط تنظیم کنید تا پف فیل بپزد. و گردو را اضافه کنید.

در صورت تمایل به پف فیل نمک اضافه کنید.

عسل و کره را روی حرارت متوسط گرم و به طور مرتب هم بزنید.

پس از چند دقیقه برای امتحان مایه، چند قطره مخلوط عسل و کره را در کمی آب سرد بریزید و در صورت ایجاد گلوله های نرم، شیره آماده است.

شیره آماده شده را روی مخلوط گردو و پف فیل ریخته، هم بزنید.

پس از کمی سرد شدن مواد، پف فیل ها را به شکل توپک در آورده، روی کاغذ روغنی قرار دهید و با شکلات تزئین کنید.

توجه داشته باشید، شکل دادن مواد هنگامی که کمی گرم است بهتر صورت می گیرد.