چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
موس کره بادام زمینی
مواد لازم برای شش نفر
ربع فنجان شکر
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
ربع قاشق چایخوری نمک
یک فنجان شیر
ربع فنجان کره بادام زمینی
یک عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری وانیل
یک فنجان خامه
خرده شکلات (به دلخواه)
طرز تهیه
شکر، نشاسته ذرت و نمک را در قابلمه ریخته و سپس شیر و کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره بادام زمینی ذوب شده و مخلوط یکنواخت و غلیظ شود و پس از دو دقیقه به هم زدن قابلمه را از روی حرارت بردارید. به آرامی مخلوط بالا را به زرده تخم مرغ افزوده و سپس آن را مجدداً درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس وانیل را به آن افزوده و مخلوط را در یک کاسه ریخته و در آن را با سلفون بپوشانید و کناری قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در کاسه دیگری خامه را خوب بزنید تا سفت شود سپس آن را به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس در صورت تمایل تکه های شکلات را به آن بیفزایید.
فرشته علیزاده
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست