جمعه, ۱۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 31 May, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه‌فرنگی کلاسیک جیمی


سوپ گوجه‌فرنگی کلاسیک جیمی

● مواد لازم سوپ گوجه فرنگی
▪ آب‌جوش: به میزان لازم
▪ هویچ: ۲ عدد کرفس: ۲ شاخه
▪ پیاز: ۲ عدد متوسط
▪ سیر: ۲ حبه
▪ عصاره مرغ یا سبزی: ۲ عدد
▪ گوجه‌فرنگی رسیده: ۴۰۰×۲ گرم
▪ گوجه‌فرنگی بزرگ: …

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

آب‌جوش:

به میزان لازم

هویچ:

۲ عدد کرفس: ۲ شاخه

پیاز:

۲ عدد متوسط

سیر:

۲ حبه

عصاره مرغ یا سبزی:

۲ عدد

گوجه‌فرنگی رسیده:

۴۰۰×۲ گرم

گوجه‌فرنگی بزرگ:

۶ عدد

ریحان تازه:

یک دسته کوچک

ادویه ها

نمک

فلفل سیاه

روغن زیتون

روغن کنجد

غذای اصلی:

ابتدا هویچ‌ها را پوست کنده و گردگرد برش بزنید و بعد کرفس به همراه پیاز خرد کرده و می‌توانید سیر را رنده کنید و در یک ظرف بریزید و بعد ۲ قاشق روغن زیتون در قابلمه ریخته و حرارت را روی ملایم قرار دهید و تمامی مواد خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید و با یک قاشق چوبی مواد را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانی که هویچ‌ها نرم شده ولی شکل خود را از دست ندهند و پیازها طلایی شوند. وقت آن رسیده تا آب‌جوش را به آن اضافه کنید و عصاره مرغ یا سبزی را درون آن ریخته و کاملا آن را حل کنید. بعد گوجه‌فرنگی‌های رسیده را همراه با ۶ عدد گوجه‌فرنگی بزرگ را درون قابلمه ریخته. من به شما این اطمینان را می‌دهم که این سوپ خوشمزه می‌شود. سوپ را به خوبی هم زده و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد زیر گاز را کم کرده و در آن را بگذارید. در همین حال،‌ برگ‌های ریحان را از شاخه جدا کنید.

برای سرو

نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و برگ‌های ریحان را روی سوپ بگذارید. قبل از این‌که در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید دوباره آن را تست کنید و اگر نمک و فلفل نیاز داشت به آن بزنید. می‌توانید از نان تست برای سرو استفاده کنید.