دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

سالاد کلم خامه‌ای


سالاد کلم خامه‌ای

سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.

مواد لازم

یک دوم پیمانه سس مایونز

۲ قاشق سوپ‌خوری خامه

قاشق چای‌خوری شکر

۱ قاشق چای‌خوری آب لیمو ترش

۱ قاشق چای‌خوری پودر خردل

۱ ساقه کرفس خرد شده

نمک

فلفل سیاه

۵۰۰ گرم کلم خرد شده

۱ عدد هویج رنده شده

پیاز خرد شده

۷۰ گرم پنیر پارمسان

طرز تهیه

۱. سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.

۲. سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ادغام شوند. پنیر پارمسان را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.