سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

گراتن اسفناج و پاستا


گراتن اسفناج و پاستا

سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

مواد لازم:

پاستای درشت : نیم کیلوگرم

اسفناج تازه و ریز : ۶پیمانه

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : ۲حبه

نمک و فلفل : به میزان کافی

پنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانه

خامه : یک پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.

پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.

سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.