جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
نوکیا ۶۱۲۰ ۶۱۲۱ کلاسیک
● محتویات بسته فروش
ـ گوشی
ـ کابل USB مدل DKE-۲
ـ هدست سیمی استریو
ـ باتری ۸۲۰ میلی آمپر ساعتی از جنس Li-Pol مدل BL-۵B
ـ شارژر مدل AC-۴
اسمارت فون ۶۱۲۰ کلاسیک نوکیا بر خلاف ظاهر ساده و غیر پیچیده ای که دارد، یک گوشی منحصر به فرد است. این گوشی که از نظر قیمت، کیفیت و ابعاد در جایگاه نسبتا خوبی دارد برای دامنه گسترده ای از کاربران طراحی شده است. علاوه بر این قیمت نسبتا پایین این گوشی در مقایسه با قابلیت های بسیار زیاد آن، موجب جذب مشتری می شود. تعداد چنین گوشی هایی با این قیمت اندک از تعداد انگشتان یک دست بیشتر نیست که از میان آنها می توان E۵۰ و ۶۲۳۳ را نام برد. البته ۶۲۳۳ از نظر موقعیت شباهت بیشتری با ۶۱۲۰ دارد و در واقع رقیب آن به شمار می آید.
گوشی ۶۱۲۰ نوکیا تنها یک تفاوت با گوشی ۶۱۲۱ دارد. اسمارت فون ۶۱۲۰ در شبکه های WCDMA و HSDPA با فرکانس های ۸۵۰ و ۲۱۰۰ کار می کند، در حالیکه ۶۱۲۱ از فرکانس ۹۰۰ و ۲۱۰۰ استفاده می کند. به علاوه ۶۱۲۱ دارای ۵ رنگ است ( سیاه، سفید، آبی، صورتی و طلایی) در حالیکه ۶۱۲۰ تنها دو رنگ دارد.
● طراحی و کنترل ها
در اولین نگاه به گوشی هوشمند ۶۱۲۰ ممکن است دو نوع تصور در شما ایجاد شود. ممکن است تصور کنید که این گوشی کوچک و خوش دست و زیباست یا اینکه فقط یک گوشی ساده و ابتدایی است.
نکته ای که نمی توان از آن چشم پوشی کرد، ابعاد بسیار کوچک ۶۱۲۰ است. اندازه ۶۱۲۱ کلاسیک ۱۵?۴۶?۱۰۵ میلی متر است که در مقایسه با گوشی هایی با همین ویژگی و قابلیت ها بسیار کوچک می باشد.
- نوکیا ۶۱۲۱ کلاسیک : دارای ابعاد ۱۵?۴۶?۱۰۵ میلی متر/ ۸۹ گرم
- نوکیا E۵۰: دارای ابعاد ۱۵.۵?۴۳.۵?۱۱۳ میلی متر / ۱۰۴ گرم
- نوکیا ۶۲۳۳: دارای ابعاد ۱۸?۴۶?۱۰۸ میلی متر / ۱۱۰ گرم
- Hewlett Packard ipaq ۵۱۴: دارای ابعاد ۱۶.۳?۴۸.۶?۱۰۷ میلی متر / ۱۰۲ گرم
همانطور که می بینید این گوشی بسیار کوچک است و در هر نوع جیبی جای می گیرد و در عین حال شماره گرفتن و ارسال پیام و مکالمه با آن ساده است.
پوشش گوشی از چند نوع پلاستیک و در بعضی قسمت ها از فلز ساخته شده است که این نوع ترکیب بر زیبایی آن می افزاید. قسمت رویی گوشی را می توان به دو قسمت تقسیم کرد؛ در قسمت بالا صفحه نمایش قرار دارد که توسط یک لایه محافظ پلاستیکی پوشیده شده است. این لایه محافظ از نشستن گرد و غبار بر روی صفحه نمایش جلوگیری می کند، اما پس از مدتی پر از لکه می شود. در نیمه پایینی گوشی هم صفحه کلید قرار دارد که در بخش های بعدی درباره آن توضیح خواهیم داد.
قسمت پشت گوشی از یک نوع پلاستیک شفاف ساخته شده که در نگاه اول بسیار تجملی و زیبا به نظر می رسد، اما بعد از چند ساعت آثار انگشتان بر روی آن مشاهده می شود؛ حتی اگر انگشتان شما تمیز و بدون چربی باشد. قسمت رویی گوشی و صفحه نمایش هم چربی انگشتان را به خود جذب می کند اما این امر مانع دیدن مطالب و عکس های صفحه نمایش نمی شود. لبه های کناری گوشی نیز از جنس پلاستیک مات است.
دور تا دور قسمت روی گوشی، از یک نوار فلزی زیبا با عرض حدوداً ۵ میلی متر پوشیده شده است که این قسمت را از کناره های گوشی جدا می کند و در عین حال نقش ضربه گیر را نیز برای گوشی ایفا می کند.
سپس حدوداً یک ماه و نیم استفاده از گوشی می توان گفت به طور کلی کیفیت پوشش پلاستیکی گوشی قابل قبول است و به جز چند خط کوچک بوجود آمده در کناره های آن مشکل دیگری پیش نیامد. پوشش باتری نیز محکم و امن است.
استحکام گوشی هم خوب بوده و اجزا شل نیستند و صدا نمی دهند به طوریکه پس از مدتی استفاده، گوشی ۶۱۲۰ کلاسیک همچنان نو به نظر می رسید.
اسمارت فون ۶۱۲۰ کلاسیک در دو رنگ سیاه و نقره ای ساخته شده است که در هر دوی آنها رنگ نوار لبه گوشی و نیز کلیدهای جهتی تفاوتی با هم ندارد.
در بالای صفحه نمایش، بلندگوی گوشی ( مخصوص شنیدن مکالمات ) قرار گرفته که هیچ پوششی برای آن در نظر گرفته نشده است و این امر موجب جذب گرد و غبار پس از چند هفته استفاده می شود. در سمت چپ آن دوربین دوم QVGA ، مخصوص تماس های ویدیوئی در شبکه های ۳G قرار دارد. در لبه بالایی ۶۱۲۰ کلاسیک دکمه خاموش و روشن کردن گوشی دیده میشود.
در لبه سمت چپ گوشی بلندگویی برای پخش موسیقی قرار گرفته است. این بلندگو صدایی بالاتر از حد متوسط پخش می کند، همچنین صدایی در اطراف پراکنده می کند که به نظر میرسد از چند بلندگو تولید شده است.
در همین قسمت از گوشی، محل قرار گرفتن کارت حافظه microSD دیده می شود که توسط یک در پوش پلاستیکی پوشیده شده است. در پایین آن نیز محل نصب بند به گوشی قرار دارد.
در لبه سمت راست گوشی ۶۱۲۰ کلاسیک، دکمه های کم و زیاد کردن صدا قرار گرفته اند. این دکمه ها کمی برجسته هستند، در نتیجه در حین مکالمه پیدا کردن آنها بدون نگاه کردن به گوشی و توسط انگشتان بسیار ساده است. در زیر این دکمه ها کلید مخصوص دوربین تعبیه شده است.
بر روی لبه پایینی گوشی محل اتصال شارژر (۲ میلی متری)، کابل mini USB و جک ۲.۵ میلیمتری اتصال هدست قرار گرفته است. در پشت گوشی هم لنز دوربین به همراه فلاش LED روی یک صفحه فلزی نقره ای رنگ جای دارد.
● صفحه نمایش
گوشی ۶۱۲۰ کلاسیک دارای صفحه نمایش TFT با رزولوشن ۳۲۰?۲۴۰ پیکسل و قطر ۲ اینچ و ابعاد ۳۰.۵?۴۰.۵ میلی متر می باشد. کیفیت نمایش تصاویر در این صفحه نمایش بسیار خوب است.
این صفحه نمایش، قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ را دارد و تصاویر را در همه شرایط نوری بسیار واضح نشان می دهد. تصاویر صفحه نمایش در نور آفتاب سیاه و سفید دیده می شود، و اگر کمی گوشی را بچرخانید کاملا محو می شوند؛ اما در مقابل تمام نوشته ها در نور خورشید قابل خواندن هستند.
● صفحه کلید
صفحه کلید این گوشی در عین حال که دارای کلیدهای چهارگوش، بر جسته و ساده است، ولی فاصله بسیار کم آنها از یکدیگر و سطح بدون هم تراز آنها استفاده از صفحه کلید را کمی مشکل می کند.
کلیدهای این گوشی از جنس پلاستیک شفاف است. کلیدهای کمکی روشن تر بوده و از پلاستیک مات ساخته شده اند. کلیدهای جهتی ۶۱۲۰ از دو قسمت تشکیل شده اند، یکی کلید اصلی وسط و دیگری یک نوار برجسته که اطراف آن قرار گرفته و به عنوان کلیدهای جهتی عمل می کند.
استفاده از کلیدهای جهتی به دلیل سطح صاف و هم تراز با کلیدهای کمکی، که در اطراف آنها قرار گرفته اند، موجب سختی در استفاده از آنها می شود.
در گوشی ۳۲۵۰ کلیدهای دسترسی سریع و کلید منو در یک سطح هستند، ولی همه آنها کمی برجسته می باشند. در حالی که در ۶۱۲۰ تمام این کلیدها هم سطح با قاب گوشی هستند و هیچ نوع برجستگی ندارند.
دکمه های شماره گیری نیز با وجودی که کوچک و هم سطح هستند، ولی استفاده از آنها راحت و نوشتن با این کلیدها تقریبا بدون خطاست. فقط کافیست کمی به آنها عادت کنید.
اعداد و حروف روی کلیدهای شماره گیری به رنگ سفید نوشته شده اند که روی سطح مشکی رنگ کلیدها به راحتی قابل دیده هستند. نور سفید کلیدهای جهتی کمی کمتر است ولی با این حال همه کلیدها در تاریکی به خوبی دیده می شوند.
● طول عمر باتری
باتری اسمارت فون ۶۱۲۰ از نوع BL?۵B و با حجم ۸۲۰ میلی آمپر ساعت است. این باتری به مدت ۳ ساعت در حالت مکالمه و ۲۱۶ ساعت در حالت آماده به کار قابل استفاده است. در صورتیکه علاوه بر مکالمه و ارسال پیام از برنامه های دیگر گوشی هم استفاده کنید، باتری گوشی تا ۳ روز کار می کند. شارژ کردن آن نیز ۲ ساعت طول می کشد.
سیم کارت درست در زیر باتری قرار می گیرد. باتری در جای خود بسیار محکم است به طوریکه حتی برای بیرون آوردن آن کمی فشار لازم است.
● ویژگیهای سخت افزار، حافظه
این مدل از گوشی های نوکیا دارای پلت فورم Freescale است و از نظر سخت افزاری شبیه به ۶۲۹۰ می باشد. CPU این گوشی نیز ARM۱۱ با سرعت ۳۹۶ مگاهرتز است.
گوشی ۶۱۲۰ کلاسیک نوکیا به دلیل داشتن نرم افزار قدرتمند، از سرعت بالایی برخوردار است. باز کردن منو و رفتن از یک برنامه به برنامه های دیگر بسیار سریع صورت می گیرد. تنها برای باز کردن دفتر تلفن باید ۲ تا ۳ ثانیه صبر کنید.
حافظه داخلی گوشی ۳۵ مگابایت و حافظه موقت (RAM) آن ۶۴ مگابایت است که برای استفاده و باز کردن هر نوع برنامه ای کافیست. به علاوه این حافظه Nand که ۱۲۸مگابایتی است، (به عنوان ROM) نیز در این گوشی وجود دارد.
گوشی ۶۱۲۰ کلاسیک در مقایسه با سایر گوشی های نوکیا عملکرد بسیار بالاتری دارد و عملکرد بسیاری از بخش های آن در حد N۹۵ است.
● USB، بلوتوث
▪ USB: این گوشی دارای USB نسخه ۲.۰ بوده و در هنگام اتصال به کامپیوتر حالت های مختلفی دارد:
ـ انتقال اطلاعات-Mass Storage : برای دسترسی به اطلاعات موجود در کارت حافظه سرعت انتقال اطلاعات ۹۵۰ کیلوبیت در ثانیه است.
ـ PC Suite : از طریق نصب برنامه PC Suite بر روی کامپیوتر و اتصال گوشی با کامپیوتر می توانید از بسیاری از قابلیت های این برنامه استفاده کرده و یا اطلاعات خود را روی کامپیوتر بریزید.
ـ برنامه Media Player : در این حالت امکان همگام سازی با برنامه Windows Media Playe کامپیوتر وجود دارد.
▪ بلوتوث: اسمارت فون ۶۱۲۰ کلاسیک دارای بلوتوث نسخه ۲.۰ مجهز به EDR است. همچنین پروفایل های زیر را نیز پشتیبانی می کند:
ـ GAP- Generic Access Profile: سایر پروفایل ها برمبنای این پروفایل قرار دارند.
ـ Opp - Object Push Profile : برای ارسال فایل یا اطلاعات
ـ HFP - Hands ? free profile: امکان اتصال کارکیت بلوتوث را به گوشی فراهم می کند.
ـ HSP - Headset profile: امکان اتصال هدست بلوتوث به گوشی را ایجاد می کند.
ـ HIDP - Human Interface Device profile: امکان استفاده از صفحه کلید بلوتوث را فراهم می کند.
ـ A۲DP - Advanced Audio Distribution Profile: گوش کردن موسیقی با هدست بلوتوث را امکان پذیر می کند.
ـ AVRCP - Audio Video Remote Control Profile: از طریق آن می توان هدست کنترل دار پخش موسیقی گوشی را کنترل کرد.
ـ DUN- Dial ? Up Networking Profile: به وسیله این پروفایل می توان از طریق بلوتوث به اینترنت متصل شد.
ـ FTP- File Transfer Profile: از طریق آن می توان به وسیله بلوتوث به فایل های دستگاه های دیگر دسترسی پیدا کرد.
حداکثر سرعت بلوتوث ۶۱۲۰ کلاسیک ۱۰۰ کیلو بیت در ثانیه است. همچنین از طریق آن می توان از هدست سایر برندها نیز به راحتی و بدون هیچ مشکلی استفاده کرد.
● دوربین
دوربین این گوشی از نوع CMOS و ۲ مگاپیکسلی و مانند سایر گوشی های سری ۶۰ است. در نور کم عکس ها کیفیت پایینی داشته و تقریبا سبز رنگ هستند. فلاش LED نیز کمک چندانی به بهبود کیفیت آنها نمی کند.
با استفاده از دوربین این گوشی ۱۲۰۰?۱۶۰۰، ۷۶۴?۱۱۵۲ و ۴۸۰?۶۴۰ و ۲۴۰?۳۲۰ پیکسل می توان عکسبرداری کرد.
کیفیت عکس ها نیز در سه سطح متوسط، نرمال و خوب قابل تنظیم است. به علاوه تنظیماتی چون عکس برداری تکی یا چند تایی، عکس برداری با تایمر خودکار، تنظیم نور در شب، نیز تنظیم رنگ مانند سپیا، سیاه و سفید و نگاتیو در این قسمت امکان پذیر است. امکان زوم دیجیتال نیز از طریق کلیدهای جهتی وجود دارد.
فیلم برداری با ۶۱۲۰ کلاسیک با سه رزولوشن ۲۴۰?۳۲۰، ۱۴۴?۱۷۶ و ۹۶?۱۲۸ امکان پذیر است و سرعت فیلم برداری ۱۵ فریم در ثانیه می باشد. فیلم های گرفته شده با فرمت ۳GP ذخیره می شوند و از نظر مدت زمان فیلم برداری ( به جز هنگام ارسال MMS ) هیچ محدودیتی وجود ندارد.
● VoIP
این تکنولوژی برای اولین بار در گوشی های سری E به کار رفت. با استفاده از پروتکل SIP میتوانید در شبکه GSM از طریق اینترنت تماس های تلفنی برقرار کنید؛ البته با توجه به نداشتن امکان Wi ? Fi در این گوشی، از این تکنولوژی استقبال چندانی نشده است. به جای آن با استفاده از پروتکل Fring می توانید بدون نیاز به نوشتن متن و پرداخت پول به اپراتور با هر فردی که می خواهید چت کنید.
● برنامه های ۶۱۲۰ کلاسیک
اسمارت فون ۶۱۲۰ کلاسیک مبتنی بر ویرایش سوم Feature Pack۱ سری ۶۰ است. در این گوشی سه بازی Marble، Cit Box و High roller وجود دارد.
سایر برنامه های این گوشی به ترتیب زیر هستند:
▪ Quick Office : از این برنامه برای دیدن متون نوشته شده در Office استفاده می شود اما امکان ویرایش این فایل ها وجود ندارد. نسخه Quick Office موجود در ۶۱۲۰ کلاسیک ناقص است و برای دانلود نسخه کامل آن باید هزینه اضافه بپردازید.
▪ Adobe PDF: این برنامه برای مشاهده متونی با فرمت PDF مورد استفاده قرار می گیرد.
▪ رادیوی FM : این برنامه تنها زمانی آغاز به کار می کند که هندزفری را به گوشی متصل کنید. کیفیت دریافت رادیو در این گوشی، مثل سایر گوشی های نوکیا، نسبتا خوب است.
در این اسمارت فون همچنین ۳ تم وجود دارد.
● جایگاه ۶۱۲۰ در میان سایر گوشی ها
پیش از تولید ۶۱۲۰ کلاسیک تمام اسمارت فونها به دو گروه تقسیم می شدند: یکی سری N که خود نوکیا آنها را کامپیوترهای چند رسانه ای می نامد؛ و دیگری سری E که سری تجاری نامیده می شود. گوشی های این دو گروه طراحی، کارآیی و حتی تبلیغات متفاوتی دارند. در واقع ۶۱۲۰ کلاسیک نوکیا با داشتن طراحی معقول و در عین حال زیبا و نیز قابلیت های بالا یک پدیده جدید محسوب می شود.
این گوشی که در حجم وسیع و برای عده زیادی از مشتریان طراحی و تولید شده است، از یک سو به دلیل طراحی کوچک، زیبا و قابل حمل خود و از سوی دیگر به خاطر قابلیت های فراوان مشتریان را به خود جذب می کند.
● در نهایت
کیفیت دریافت و ارسال صدای مکالمات در گوشی ۶۱۲۰ کلاسیک بسیار خوب است. قدرت لرزش گوشی متوسط است، اما اگر گوشی به قدر کافی به شما نزدیک باشد به راحتی آن را احساس می کنید. کیفیت پخش صدای بلندگوی گوشی نیز بسیار خوب است به طوری که در محیط های پر سرو صدا مثل مترو یا خیابان های شلوغ زنگ گوشی به خوبی شنیده می شود.
گوشی E۵۰ از نظر قیمت و کارآیی رقیب سرسختی برای ۶۱۲۰ کلاسیک به شمار می رود. از نظر قاب فلزی گوشی و کلیدهای جهتی، E۵۰ بهتر از ۶۱۲۰ کلاسیک است. اما در عین حال ۶۱۲۰ کلاسیک مجهز به پلت فورم جدیدتر، نرم افزار و دوربین پیشرفته تری است.
از آنجائیکه ۶۱۲۰ کلاسیک تنها یک گوشی معمولی با قابلیت های یک اسمارت فون است، رقبای زیادی در بازار گوشی تلفن همراه دارد؛ اما گوشی هایی با چنین قابلیت های پیشرفته و در مقابل قیمت پایین به ندرت یافت می شوند. در حقیقت این ویژگیهای خاص ۶۱۲۰ کلاسیک موجب می شود که این گوشی برای مدت طولانی تولید شود و متقاضی زیادی نیز داشته باشد. از سوی دیگر این گوشی پاسخگوی تقاضای دامنه وسیعی از کاربران از هر سن و هر قشر می باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست