چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

کیوی از نقص مادرزادی جنین پیش گیری می کند


کیوی از نقص مادرزادی جنین پیش گیری می کند

کیوی میوه ای است که در تمام فصول یافت می شود و اولین بار ۷۰۰ سال پیش در کشور چین به عمل آمده است. بهترین ویژگی این میوه، نداشتن چربی، دارا بودن سدیم و پتاسیم به اندازه موز است. این …

کیوی میوه ای است که در تمام فصول یافت می شود و اولین بار ۷۰۰ سال پیش در کشور چین به عمل آمده است. بهترین ویژگی این میوه، نداشتن چربی، دارا بودن سدیم و پتاسیم به اندازه موز است. این میوه که ۴۵ کالری دارد غنی از ویتامین c به میزان ۲ برابر پرتقال است. علاوه بر آن کیوی سرشار از پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است. آب کیوی حاوی ماده ای به نام اکتینیدین است که برای نرم کردن گوشت فقط به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

خواص:

کیوی، به میزان بسیار زیادی مانع لخته شدن خون می شود.

کیوی از آسیب رساندن به DNA که می تواند منجر به سرطان شود، محافظت می کند و به طور چشم گیری به بازسازی DNA آسیب دیده سرعت می بخشد.

ویتامین C موجود در آن در بهبود زخم و جذب آهن برای حفظ استخوان، رگ های خونی و دندان ها مفید است.

خاصیت مرکباتی آن برای مبتلایان به آسم موثر است.

ویتامین E موجود در آن، آنتی اکسیدان مهمی است که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

اسید فولیک موجود در این میوه برای تولید مثل و تشکیل گلبول های قرمز لازم است. با کم خونی مقابله می کند و در پیش گیری از نقص مادرزادی در زنان باردار نقش دارد.

کیوی منبع عالی فیبر غذایی است و حاوی فیبرهای قابل حل و غیر قابل حل است که یبوست را از بین می برد.

در چین قدیم، تنگی نفس و اسپاسم های سرفه را با شربت تهیه شده از کیوی، عسل و رازیانه آسیاب شده درمان می کردند.

خوردن سالاد فصل تهیه شده از کیوی، عسل و کمی پودر دارچین قبل از خواب می تواند آرامش بخش باشد.