یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
کشک بادنجان
بادمجان :  ۱۰ عدد
پیاز :  ۱۰۰ گرم
زعفران :   قدری
نعناع :   قدری
کشک :  ۵۰۰ گرم
خرما :  ۲۵۰ گرم
روغن :  ۲۲۵ گرم
فلفل :   قدری
زردچوبه :   قدری
نمک :   قدری
رب گوجه فرنگی :  ۱ قاشق سوپخوری
گوشت بدون استخوان :  ۲۰۰ گرم
نخود :  ۱۰۰ گرم
گردو :  ۱۲ عدد
بادمجانها را پوست کنده و حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و کنار بگذارید، سپس نخود را در آبجوش ریخته پوستش را در آورید بعد گوشت را قیمه کنید و در دو قاشق روغن و پیاز رنده شده سرخش کنید.
همین که سرخ شد نخود پوست گرفته را مخلوطش کنید و بگذارید بپزد، پخته که شد، رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید آنگاه روغن را در تاوه ریخته بادمجانها را در آتش ملایم سرخ کنید.
وقتی که دو طرف بادمجانها سرخ شد، کمی آب جوش در آن ریخته باز هم بگذارید کمی بپزد، همین که پخته شد کشک را هم روی آن ریخته از آتش پائید آورید.
هسته خرماها را بیرون آورده پوست مغز گردو را گرفته نعناع داغ را آماده کنید، خرما و مغز گردو و نعناع و زعفران سائیده شده را در موقع کشیدن بادمجانها در بشقاب روی آنها بریزید، بالای خرما و نعناع داغ، کشک بریزید و با دمجانها را سر سفره بیاورید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما