پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ سیب و دارچین


پودینگ سیب و دارچین

● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو فنجان شیر بدون چربی
▪ یک سوم فنجان آرد ذرت
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ نصف قاشق چایخوری دارچین
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو عدد سیب پخته (بدون …

مواد لازم برای شش نفر

دو فنجان شیر بدون چربی

یک سوم فنجان آرد ذرت

دو قاشق غذاخوری شکر

نصف قاشق چایخوری دارچین

ربع قاشق چایخوری نمک

یک عدد تخم مرغ

دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)

یک چهارم فنجان کشمش

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.

در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.

حرارت را کم کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.

در یک کاسه تخم مرغ را زده و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن افزوده و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.