سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

نان گردوئی


تخم مرغ  :  ۲ عدد
قند  :  ۳ قاشق سوپخوری
گردو  :  ۳۰۰ گرم
پسته  :  ۳۵ گرم
مغز گردو را خلال کرده، زرده تخم مرغ را خوب هم زده، خاکه قند و خلال گردو را در آن ریخته ته سینی فر را با کاغذ مومی پوشانیده.
مایه …

تخم مرغ  :  ۲ عدد

قند  :  ۳ قاشق سوپخوری

گردو  :  ۳۰۰ گرم

پسته  :  ۳۵ گرم

مغز گردو را خلال کرده، زرده تخم مرغ را خوب هم زده، خاکه قند و خلال گردو را در آن ریخته ته سینی فر را با کاغذ مومی پوشانیده.

مایه فوق را گل گل به فاصله نسبتاً زیاد ریخته و رویش مغز پسته نرم بپاشید و مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.