سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
گردو سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد
گردو یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین و سرشار از فیبر، ویتامین های B، منیزیم و آنتی اکسیدان مانند ویتامین E است. به گزارش «Eatwell» به طور کلی میوه های مغزدار غنی از چربی به خصوص چربی های مفید تک و چند اشباع نشده است که در کاهش کلسترول مضر موثر است. گردو نسبت به دیگر میوه های مغزدار به طور چشمگیری دارای میزان بالای اسیدهای امگا ۳ است. نتایج مطالعات علمی نشان می دهد، گنجاندن گردو در رژیم روزانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در این مطلب به چند خاصیت دیگر این میوه مغزدار اشاره خواهیم کرد.
۱) گردو دارای اسید الاجیک (ellagic acid) نوعی ترکیب آنتی اکسیدان است که چندین خواص ضدسرطانی دارد و از سیستم دفاعی بدن حمایت می کند.
۲ ) گردو برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید است.
۳ ) گردو دارای ویتامین و ماده معدنی است و غذای مفیدی برای ساخت ماهیچه است.
۴ ) سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
۵ ) مصرف گردو به بیماران کبدی توصیه می شود.
۶ ) حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که از بیماری قلبی عروقی محافظت می کند، عملکرد مغز را بهبود می بخشد، دارای خاصیت ضدالتهابی در زمینه بیماری آسم، بیماری های پوستی و آرتریت روماتوئید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست