پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

ساندویچ گوشت بره ( زمان پخت: ۵ دقیقه )


● مواد لازم برای برای ۶ نفر:
▪ حدود نیم کیلو گوشت بره،
▪ ۴ قطعه نان باگت گرد،
▪ ۲ عدد گوجه فرنگی ورقه شده،
▪ ۱ عدد پیاز قرمز متوسط ورقه شده،
▪ یک دوم خیار پوست کنده ورقه شده،
▪ برگ …

مواد لازم برای برای ۶ نفر:

حدود نیم کیلو گوشت بره،

۴ قطعه نان باگت گرد،

۲ عدد گوجه فرنگی ورقه شده،

۱ عدد پیاز قرمز متوسط ورقه شده،

یک دوم خیار پوست کنده ورقه شده،

برگ کاهو، ۴ ق.س سس خیار(ماست و خیار و نعناع)

طرز تهیه:

گوشت بره را در تابه بدون روغن آهسته به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. بعد ۱ ق.س از سس خیار نعنای داخل نان باگت گرد پخش نمایید و چند ورقه از گوشت ها را اضافه کرده و روی آن گوجه فرنگی، پیاز، خیار و کاهو بگذارید. می توانید این ساندویچ را هم بپیچید و هم با کارد و چنگال سرو نمایید.