دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
دم پخت سیر نرگسی
مواد لازم برای ۶-۵ نفر
برنج: ۳ پیمانه
زردک: ۲ عدد
پیاز: یک عدد
شوید: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ تا ۳ حبه
زردچوبه: یکدوم قاشق چایخوری
فلفل: یکدوم قاشق چایخوری
ادویه: یکدوم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
چطور درست کنیم؟
۱- برنج را در ظرفی بریزید و به مدت یک ساعت همراه کمی نمک خیس کنید.
۲- عدس را پاک کرده، بشویید و در قابلمهای روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
۳- زردکها را بشویید و بعد پوست آنها را جدا کنید. آنها را نگینی خرد و بخارپز کنید.
۴- در قابلمهای به مقدار لازم روغن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس سیر را خرد کنید و به مواد بیفزایید. زردچوبه، فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت دهید.
۵- شوید، زردک و عدس را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. برنج خیس خورده را نیز داخل ظرف بریزید.
۶- در مرحله آخر آب را به اندازهای که روی مواد را بگیرد، اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود سپس برنج را دم کنید پس از حدود ۴۵ دقیقه دمی آماده سرو است.
اگر به نوزادتان شیر میدهید...
مادران شیرده، بهتر است سراغ غذاهایی که پرفلفل و ادویه هستند نروند. مصرف ادویهجات میتواند ریفلاکس نوزادان را تشدید کرده و ناآرامشان کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست