سه شنبه, ۲۰ شهریور, ۱۴۰۳ / 10 September, 2024
مجله ویستا

جوانه یونجه


جوانه یونجه

در میان جوانه دانه‌ها، جوانه یونجه حاوی بیشترین مقدار ویتامین است.
یونجه حاوی مقدار بسیار بالای آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است، به‌دلیل داشتن ویتامین کا از خونریزی‌های …

در میان جوانه دانه‌ها، جوانه یونجه حاوی بیشترین مقدار ویتامین است.

یونجه حاوی مقدار بسیار بالای آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است، به‌دلیل داشتن ویتامین کا از خونریزی‌های شدید جلوگیری می‌کند و به واسطه استروژن گیاهی خاصیت ضدکلسترول دارد. دیگر ویتامین‌های موجود در جوانه یونجه ویتامین آ، ب۱، ب۲، ب۱۲، ث، دی و ای است.

جوانه یونجه در بهبود مشکلاتی مانند: ناخن‌های شکننده، موهای کدر و آسیب‌دیده، خستگی، ناتوانی، کم‌خونی، یائسگی، پوکی استخوان، فشار بالا و کلسترول بالا، بوی بد دهان و بوی بد بدن، سم‌زدایی بدن و ناراحتی‌های پوستی، ناراحتی عفونتی، برونشیت، آسم، پروستات، مشکلات مثانه، بیماری‌های ویروسی و باکتریایی بسیار مؤثر است.

برای تهیه جوانه یونجه مقداری از دانه‌ها را حدوداً ۱۵ گرم، در ظرفی از آب قرار دهید تا یک شب به همان حالت باقی بماند سپس آنها را آبکشی کرده داخل ظرفی منفذدار قرار دهید و یا دانه‌ها را درون بشقاب پخش کرده و هر روز آن را یک یا دو بار آبکشی کنید. بعد از ۳ تا ۴ روز اندازه جوانه به ۵/۲ تا ۴ سانتی‌متر می‌رسد که در این زمان قابل مصرف است.

پرنیان نساج