چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کوفته مرغ


● مواد لازم:
مرغ پخته چرخ شده نرم=۲ پیمانه
کره=۱۰۰ گرم
نان خشک کوبیده=یک پیمانه
تخم مرغ=۲ عدد
زرده تخم مرغ=۲ عدد
آب مرغ=۲ تا ۳ پیمانه
نمک و فلفل=بمقدار کافی
● طرز تهیه:
مرغ چرخ شده …

مواد لازم:

مرغ پخته چرخ شده نرم=۲ پیمانه

کره=۱۰۰ گرم

نان خشک کوبیده=یک پیمانه

تخم مرغ=۲ عدد

زرده تخم مرغ=۲ عدد

آب مرغ=۲ تا ۳ پیمانه

نمک و فلفل=بمقدار کافی

طرز تهیه:

مرغ چرخ شده را با نان خشک کوبیده و نرم مخلوط می کنیم،بعد کره را آب می کنیم و تخم مرغها را یکی یکی در کره آب شده می ریزیم و خوب بهم می زنیم و زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و مخلوط مرغ و آرد را در مایه مزبور می ریزیم و خوب بهم می زنیم.مایه باید بشکل خمیر سفتی که بدست نچسبد دربیاید. آب گوشت یا آب ساده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و کمی نمک می زنیم و می گذاریم جوش بیاید.بعد از مایه گلوله هایی به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و با دست بشکل تخم مرغ بیضی درست می کنیم و داخل آب می اندازیم،اگر مایه در آب وا رفت یک زرده تخم مرغ به مایه اضافه می کنیم و تمام مایه را به همین شکل آماده می سازیم و در آب می جوشانیم بطوریکه مغز آن پخته شود.بعد با چنگال کوفته ها را از داخل آب بیرون می آوریم و در صافی می چینیم تا آب آن برود.

مواد لازم برای تزئین کوفته:

نان تست شده=۱۲ قطعه

سس گوجه فرنگی یا سس سفید=یک پیمانه

زبان پخته شده خرد شده گوساله=یک عدد

قارچ خرد شده سرخ شده=۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

نانهای تست شده را ته دیس می چینیم و کوفته ها را روی نانها قرار می دهیم و سس را روی کوفته ها می دهیم و زبان و قارچ خرد شده را با کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.بدون زبان هم ممکن است کوفته را فقط با قارچ و نان تست شده کوچک تزئین نمود.نکته قابل توجه آب کوفته را بعد از پخته شدن با سس می جوشانیم کمی که غلیظ شد مصرف می نمائیم.