جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

دیابتی ها، لوبیا چشم بلبلی بخورند


دیابتی ها، لوبیا چشم بلبلی بخورند

لوبیا چشم بلبلی، یکی از مهم ترین مواد غذایی مناطق نیمه خشک آسیا، آفریقا، اروپای جنوبی و آمریکای مرکزی و جنوبی محسوب می شود. به گزارش «ehow»، این لوبیا غنی از پتاسیم، کلسیم، فسفر، …

لوبیا چشم بلبلی، یکی از مهم ترین مواد غذایی مناطق نیمه خشک آسیا، آفریقا، اروپای جنوبی و آمریکای مرکزی و جنوبی محسوب می شود. به گزارش «ehow»، این لوبیا غنی از پتاسیم، کلسیم، فسفر، سدیم، منیزیم، آهن، مس، فولات، نیاسین و سلنیم است.

لوبیا چشم بلبلی از تشنگی می کاهد و مصرف آن به بیماران دیابتی توصیه می شود.

این لوبیا تقویت کننده معده، طحال و لوزالمعده است.

بهبود دهنده و درمان کننده اسهال است.

حرارت بدن را کاهش می دهد.

لوبیا چشم بلبلی آب پز شده کرم معده را از بین می برد.

این گیاه به دلیل داشتن ماده ای به نام «ایزوفلاون» برای افراد مبتلا به سکته مغزی مفید است.