چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
افزایش اعتماد به نفس در دو مرحله
اعتماد به نفس و اطمینان بهاینکه «من آدم توانمندی هستم»، کلید بسیاری از موفقیتها در برخوردهای اجتماعی هر کسی است. اعتماد به نفس به خودی خود در کسی به وجود نمیآید بلکه مستلزم کسب مهارتهایی است که هم آن را به وجود بیاورد و هم اینکه آن را تقویت کند. شما میتوانید از این دستورالعمل دو مرحلهای برای کسب اعتماد و برطرف کردن ترس خود استفاده کنید.
۱) ترس خود را مهار کنید
برای انجام این کار بهطور دقیق مشخص کنید که از چه چیز هراس دارید. سپس دست به عمل بزنید. برای هر نوع ترس، راه حلی وجود دارد. به یاد داشته باید که دست روی دست گذاشتن فقط ترس را بزرگتر و هراس انگیزتر میکند. سریع اقدام کنید. مصمم باشید.
در بیشتر موارد نداشتن اعتماد به نفس به استفادههای غلط از حافظه ارتباط دارد. برای اداره حافظه باید یاد بگیریم فقط افکار مثبت را به بانک ذهنی خود بسپاریم. به عبارت دیگر، اندوخته ذهنی ما باید از افکار مثبت تشکیل شده باشد. این کار اعتماد به نفس را روزافزون میکند، به حفظ تندرستی شما کمک میکند و در شما این احساس مطبوع را برمیانگیزد که «من خیلی سر حال هستم.»
همچنین باید تمرین کنیم تا فقط افکار مثبت را ازبانک ذهن خود برداشت کنیم و برای خود هیولاهای ذهنی نسازیم. افکار ناخوشایند را از بانک حافظه خود بیرون آوریم. هنگامیکه تجربیاتی از هر نوع را به یاد میآوریم، روی قسمتهای خوب آن تأکید کنیم. خاطرات بد را فراموش کنیم و اگر متوجه شدیم که جنبههای منفی را مرور میکنیم، ذهن خود را به سوی دیگری منحرف کنیم.
باید دید چرا آدمها از یکدیگر وحشت دارند؟ چرا بسیاری از افراد نسبت به دیگران حساسیت دارند؟ علت آن چیست؟ برای رفع کمرویی چه میتوان کرد؟
ترس از دیگران ترس بزرگی است ولی راهی برای غلبه کردن بر آن وجود دارد. اگر یاد بگیرید که درک درستی از مردم داشته باشید، میتوانید بر ترس خود از آنها غلبه کنید.
برای یافتن درک صحیح از مردم: الف: نظر متعادلی نسبت به مردم پیدا کنید. این دو نکته را ضمن تماس با مردم در نظر داشته باشید: اول اینکه دیگری آدم مهمیاست. و بیشک آدم مهمیاست، چرا که هر انسانی مهم است. ولی به یاد داشته باشید که شما هم مهم هستید. پس هنگامیکه شخص دیگری را ملاقات میکنید، این فکر را مد نظر داشته باشید: هر دوی ما مهم هستیم که نشستهایم و راجع به منافع مشترک خود گفتگو میکنیم.»
۲) نگرش عاقلانهای اتخاذ کنید
روراست عمل کردن، وجدانتان را آسوده نگاه میدارد و در شما اعتماد به نفس ایجاد میکند. وقتی کاری را که به بدی شهرت یافته است انجام میدهیم، دو اتفاق منفی رخ میدهد: اول اینکه احساس گناه میکنیم و در نتیجه اعتماد به نفسمان را از بین میبریم و دیگر آنکه مردم دیر یا زود متوجه خطای ما میشوند و از ما سلب اعتماد میکنند.
درستکار باشید و اعتماد به نفس خود را حفظ کنید. این همان کمکی است که از فکر خود برای موفق شدن میگیرید. پس برای آنکه اعتماد به نفس را در خودتان تقویت کنید، با شجاعت عمل کنید. برای تقویت اعتماد به نفستان این دستورات را با دقت بخوانید. سپس سعی کنید آن را تمرین کنید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید: همیشه در ردیفهای جلو بنشینید. نگاه کردن به چشمان دیگران را تمرین کنید. سرعت راه رفتنتان را بیست و پنج درصد تندتر کنید. بلند و جدی حرف زدن را تمرین کنید. خندان باشید. نیروی خنده را به اختیار خود درآورید.
اقدام، ترس را از بین میبرد. ترس خود را مهار کنید و سپس - دست به اقدام مؤثر بزنید. هر روز سعی کنید که فقط افکار مثبت را در بانک حافظه خود بگذارید. مردم را درست بشناسید. کارهایی را انجام دهید که وجدانتان میگوید درست است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست