سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
خورش کاری (هند)
مواد لازم
بادام هندی آسیاب شده ۱۰۰ گرم
آب مرغ ۳ لیوان - آرد ۱ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشف غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۷۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
قارچ ۳۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را در کره تفت می دهیم قارچ را هم جداگانه با کره تفت می دهیم به همراه پیاز وسیر سپس آرد را در کمی کره سرخ کرده سپس حرارت را خاموش کرده و بادام هندی را به آن اضافه می کنیم آب مرغ را کم کم به آرد سرخ شده افزوده و فلفل قرمز و پودر کاری و نمک را به همراه مرغ به مواد اضافه کرده و روی حرارت به مدت نیم ساعت می پزیم سپس قارچ وزعفران را افزوده در قابلمه را می بندیم و با حرارت کم دوباره به مدت نیم ساعت می پزیم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست