جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
کاسههای خرمــا گردو
مواد لازم:
ـ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: حدود ۱۰ ورق
ـ پودر دارچین: ۲ قاشق چایخوری
ـ خرمای هسته گرفته: ۱۰ عدد
ـ مغز گردو: ۱۰ عدد
ـ پنیرخامهای: ۱۰۰ گرم
ـ پودرشکر: ۳۵ گرم
ـ تخممرغ: یک عدد
ـ آرد گندم: ۴۰ گرم
ـ مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
ـ کره ذوب شده: ۴۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا پنیرخامهای، تخممرغ، گردو خرد شده، دارچین، پودرشکر و آرد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر به هم میزنیم تا یکدست شوند. خمیرها را به ابعاد ۶×۶ سانتیمتر برش زده، قالب مافین سایز کوچکی را انتخاب کرده که قطر دهانه آن حدود ۴ سانتیمتر باشد. حدود ۵ تا ۶ تکه از خمیرها را روی یکدیگر قرار داده، داخل قالب فشرده میکنیم سپس از مایه آماده شده یک قاشق داخل کاسه حاصل میریزیم و روی هرکدام را یک خرمای هسته گرفته و یک تکه گردو قرار میدهیم. کاسههای حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست