دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

تارت آناناس و نارگیل


تارت آناناس و نارگیل

▪ مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:
- پودر بادام- نصف پیمانه
- پودر قند- ۶ قاشق غذاخوری
- آرد گندم- نصف پیمانه
- آرد کیک- یک چهارم پیمانه
- کره سرد- یک چهارم پیمانه
- روغن زیتون- ۳ قاشق غذاخوری
- …

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:

- پودر بادام- نصف پیمانه

- پودر قند- ۶ قاشق غذاخوری

- آرد گندم- نصف پیمانه

- آرد کیک- یک چهارم پیمانه

- کره سرد- یک چهارم پیمانه

- روغن زیتون- ۳ قاشق غذاخوری

- پودر نارگیل- ۲ قاشق غذاخوری

- آرد ذرت- یک قاشق غذاخوری

- نمک- نصف قاشق مرباخوری

- وانیل- کمی

مواد لازم برای داخل تارت؛

- آناناس کنسروی له شده بدون آب- یک و یک چهارم پیمانه

- عسل- یک قاشق غذاخوری

- آرد ذرت- یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر- بادام، خاک قند، آرد گندم و آرد کیک را در غذاساز مخلوط کنید . کره را اضافه و مخلوط کنید. سپس روغن را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید.

در این مرحله نارگیل، آرد ذرت، نمک و وانیل را نیز به مواد در غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل بلغور ریز در بیاید و به هنگام فشار دادن به هم بچسبد. نصف پیمانه از مواد را برای روی تارت کنار بگذارید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در سینی مافین( کیک یزدی) کاغذ کیک قرار دهید و در هر کاغذ یک قاشق غذاخوری از مواد خمیر بریزید و کناره های آن را فشار دهید، به گونه ای که وسط کمی گود شود. برای تهیه مواد داخل تارت، آناناس، عسل و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. مواد آناناس را در داخل خمیر تارت بریزید و کمی از مواد خمیر را که کنار گذاشته اید روی تارت ها بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

این مواد برای تهیه ۲۰ تارت درنظر گرفته شده است.

ارزش غذایی هر یک عدد تارت:

- کالری- ۱۰۱

- نمک- ۲ گرم

- کربوهیدرات- ۱۰ گرم

- چربی- ۶ گرم

- کلسترول- ۶ میلی گرم

- پروتئین- یک گرم

- فیبر- یک گرم

- سدیم- ۵۹ میلی گرم

- پتاسیم- ۴۵ میلی گرم