پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شیرینی شکلات پسته


طرز تهیه شیرینی شکلات پسته

کره، شکلات و شربت را روی حرارت کم، با هم مخلوط نمایید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی :

کره : ۱۲۵ گرم

شکلات تلخ، خرد شده : ۱۰۰ گرم

شربت شکر : ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

شکلات بیسکوییتِ فندقی : ۲۲۰ گرم

نارگیل رنده شده : یک سوم پیمانه

شکر : نصف پیمانه

پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه

مغز پسته، خرد شده : نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس شکلات :

شکلات تلخ، خرد شده : ۲۰۰ گرم

کره، خرد شده : ۵۰ گرم

روش تهیه :

_ ظرفی را که برای پخت شیرینی در نظر گرفته‌اید، کمی چرب نمایید. داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، طوری که لبه های کاغذ از لبه های ظرف کمی آویزان شوند.

_ کره، شکلات و شربت را روی حرارت کم، با هم مخلوط نمایید. بعد از اینکه حدود ۳ الی ۴ دقیقه جوشیدند و نرم و یکدست شدند، آن را از روی حرارت بردارید تا به آرامی سرد شود.

_ یک تخم مرغ را در مخلوط شکلات بریزید و خوب به هم بزنید.

_ بیسکوییت را خرد نمایید و آن را همراه با نارگیل، شکر، پودر کاکائو و پسته مخلوط کنید.

_ مخلوط شکلات را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. ترکیب آماده شده را در ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید. با استفاده از پشت چنگال روی شیرینی را به آرامی فشار دهید. درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید تا کاملاً خودش را بگیرد.

_ برای تهیه سس شکلات؛ شکلات و کره را در ظرفی با دیواره های بلند بریزید. ماهیتابه‌ای را تا نیمه آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ظرف حاوی کره و شکلات را داخل آن قرار دهید. کره و شکلات را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آن را روی شیرینی که آماده کرده‌اید، بریزید.

_ شیرینی را به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود. از یک چاقوی داغ برای بریدن شیرینی‌ها استفاده نمایید و آن را به ۲۴ تکه، برش بزنید.