پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

پودینگ شکلاتی


پودینگ شکلاتی

نوع مقدار
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲عدد
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم

ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت …

نوع مقدار

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲عدد

نشاسته ۳ قاشق غذاخوری

شکر ۱ پیمانه

شیر ۳ پیمانه

بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه

کره ۵۰ گرم

ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ( با شعله ملایم ) سپس زرده و شکر را مخلوط می کنیم و به پودر کاکائو اضافه می کنیم ، سپس شیر و نشاسته را مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و همینطور روی حرارت ملایم هم می زنیم تا به صورت یک مایه غلیظی درآید( به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت می گذاریم ) در آخر بیسکوئیتهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و در یخچال قرار می دهیم.