سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

شنبلیله کاهنده قندخون و کلسترول


شنبلیله کاهنده قندخون و کلسترول

شنبلیله موجب کاهش قندخون و کاهش کلسترول خون و افزایش شیرمادران شیرده می شود.
شنبلیله یکی از سبزی هایی است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
از برگ دانه شنبلیله استفاده …

شنبلیله موجب کاهش قندخون و کاهش کلسترول خون و افزایش شیرمادران شیرده می شود.

شنبلیله یکی از سبزی هایی است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

از برگ دانه شنبلیله استفاده می شود و دارای موسیلاژ، رزین مواد صمغی است.

شنبلیله خواص زیادی دارد که می توان به کاهنده قند خون، قابض، نرم کننده سینه، مقوی معده، قاعده آور، ادرارآور و افزایش دهنده شیرمادر اشاره کرد.

از دیگر خواص شنبلیله می توان به پایین آورنده کلسترول خون، تقویت قوای جنسی و خلط آور اشاره کرد و استفاده زیاد از شنبلیله می تواند سمی باشد و زنان باردار نباید از آن استفاده کنند.