چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
راتاتولی
مواد لازم:
بادمجان:
۲عدد درشت
کدوسبز:
۳عدد متوسط
پیاز:
۲عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز:
۲عدد
گوجه فرنگی:
۴عدد درشت
سیر له شده:
۲حبه
روغن زیتون:
۴قاشق غذاخوری
برگ ریحان خرد شده:
کمی
نمک و فلفل:
به مقدارلازم
طرز تهیه:
کدو و بادمجان را پوست کنید، روی آن نمک بپاشید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا تلخی و رطوبت اضافه آن خارج شود. پیاز را خرد کنید؛ فلفل دلمه ای را پس از درآوردن دانه های آن خرد کنید. گوجه فرنگی را برای چند دقیقه در آب گرم قرار دهید تا پوست آن به آسانی کنده شود. گوجه فرنگی را پس از درآوردن دانه های آن خرد کنید. برای آماده کردن راتاتولی، پیاز و سیر را در روغن به مدت ۱۰دقیقه تفت دهید و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کنید. کدو و بادمجان را خشک کنید و همراه ریحان به پیاز اضافه کنید، در صورت نیاز نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۳۰دقیقه با حرارت کم بپزد. سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید پخت به مدت ۱۵دقیقه ادامه یابد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست