چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

راتاتولی


راتاتولی

● مواد لازم:
▪ بادمجان: ۲عدد درشت
▪ کدوسبز: ۳عدد متوسط
▪ پیاز: ۲عدد متوسط
▪ فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۲عدد
▪ گوجه فرنگی: ۴عدد درشت
▪ سیر له شده: ۲حبه
▪ روغن زیتون: ۴قاشق غذاخوری
▪ برگ …

مواد لازم:

بادمجان:

۲عدد درشت

کدوسبز:

۳عدد متوسط

پیاز:

۲عدد متوسط

فلفل دلمه ای سبز یا قرمز:

۲عدد

گوجه فرنگی:

۴عدد درشت

سیر له شده:

۲حبه

روغن زیتون:

۴قاشق غذاخوری

برگ ریحان خرد شده:

کمی

نمک و فلفل:

به مقدارلازم

طرز تهیه:

کدو و بادمجان را پوست کنید، روی آن نمک بپاشید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا تلخی و رطوبت اضافه آن خارج شود. پیاز را خرد کنید؛ فلفل دلمه ای را پس از درآوردن دانه های آن خرد کنید. گوجه فرنگی را برای چند دقیقه در آب گرم قرار دهید تا پوست آن به آسانی کنده شود. گوجه فرنگی را پس از درآوردن دانه های آن خرد کنید. برای آماده کردن راتاتولی، پیاز و سیر را در روغن به مدت ۱۰دقیقه تفت دهید و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کنید. کدو و بادمجان را خشک کنید و همراه ریحان به پیاز اضافه کنید، در صورت نیاز نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۳۰دقیقه با حرارت کم بپزد. سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید پخت به مدت ۱۵دقیقه ادامه یابد.