یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
دلمه پیاز
پیاز ریز سفید : ۶ عدد
کرفس خرد شده : ۳ قاشق سوپخوری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی : ۰.۷۵ فنجان
سس مایونز : ۰.۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۱ عدد
آویشن : قدری
نمک : قدری
پوست پیاز را بکنید و وسط آن را بیرون بیاورید بهطوری که بیش از سه پره آن باقی نماند. خردههای پیاز را که از وسط در آوردهاید، ریز ریز کنید، پیازهای خرد شده را به اندازه یک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنید. گردوی کوبیده و پوره گوجه فرنگی را بر آن بیافزائید.
مخلوط بالا را روی آتش بگذارید تا کمی بپزد و سپس پیازهای تو خالی را از این مخلوط پر کنید. پیازهای پر شده را در یک دیزی سفالی یا چینی نسوز بچینید و رویش آب گوجه فرنگی بریزید. سپس تمام مواد فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون